Всяка двойка подготвя сватбата си по свои собствени правила. Някои решават да заложат на традициите, други на минимализма, а често младоженците предпочитат да подсигурят вечното щастие, като се съобразят с всякакви суеверия, нумерологични прогнози и т.н. Все пак е успокоително да знаем, че се венчаем на дата, благодарение на която цялата вселена ще е на наша страна, нали? Днес разкриваме най-добрите дати за сватба през 2023 г. Според астрологията. Ако влюбените вдигнат сватба на някой от тези дни, семейството ще бъде много щастливо, ще има богат и стабилен живот и много късмет.

Вадете календарчетата - време е да разберем кои са тези дати!

13-и март (понеделник)

Ако не сте суеверни, няма причина да се страхувате от датата 13-ти. Можете да заложите на тази дата през месец март с увереност и ще бъдете един от хората, на които фаталното число ще донесе късмет. Тъй като през 2023 г. този ден е понеделник и сватбите много рядко се празнуват тогава, можете да се възползвате от съветите на астрологията, като подадете документи за подписването или направите друга важна крачка на датата.

1-ви април (събота)

Още една дата с по-различна репутация, първият ден на април се оказва много благоприятен за сключване на брачен съюз през 2023 г. Според астрологията двойките, който се венчаят на тази дата през идната година, ще се радват на бързо разрастване на семейството и нов дом възможно най-скоро. А априлското слънчево време може само да допринесе за страхотното настроение на гостите!

12-и юни (понеделник)

Някои от най-красивите и успешни сватби са именно през лятото, защото тогава всичко е приятно и слънчево, а атмосферата и пейзажът сякаш оживяват. 12-и юни отново е първият ден на седмицата, но, ако планирате лятна сватба, задължително вместете тази дата някъде из важните събития около приготовленията. На този ден през идната година звездите се нареждат много благоприятно за установяване на дългосрочни съюзи и отношения – а какво по-хубаво от един дълъг и стабилен брак!

9-и септември (събота)

Числото 9 се смята за много щастливо от астрологията, така че датата 09.09 е благоприятен ден за един красив и тържествен сватбен ден. На този ден лятото все още не е свършило, но атмосферата на есента е настъпила, така че все още можете да се насладите на топлината навън с прохладния есенен бриз. Освен това 9-ката символизира търпение и хармония и се смята за числото на любовта и вярата. Датата 9-и септември е благоприятна за началото на връзка, която ще се основава на духовност, единство и доверие.

Ако не открихте идеалната дата за сватбата си сред тези 4, не се тревожете! Ето и списък с другите щастливи дни за начало на семейното ви пътешествие през 2023 г.

♦ Януари: 1-и, 28-и

♦ Февруари: 5-и, 11-и, 18-и

♦ Март: Дни 5-и, 25-и

♦ Април: 8-и, 16-и, 22-ри

♦ Май: 6-и

♦ Юни: 3-и, 4-и, 11-и, 24-и

♦ Юли: 22-ри, 30-и

♦ Август: 26-и

♦ Септември: 16-и, 23-и, 24-и, 30-и

♦ Октомври: 7-и

♦ Ноември: 4-и

♦ Декември: 2-ри, 3-и

 Януари: 1-и, 28-и

♦ Февруари: 5-и, 11-и, 18-и

♦ Март: Дни 5-и, 25-и

♦ Април: 8-и, 16-и, 22-ри

♦ Май: 6-и

♦ Юни: 3-и, 4-и, 11-и, 24-и

♦ Юли: 22-ри, 30-и

♦ Август: 26-и

♦ Септември: 16-и, 23-и, 24-и, 30-и

♦ Октомври: 7-и

♦ Ноември: 4-и

♦ Декември: 2-ри, 3-и