Ирина Шейк и Брадли Купър се насладиха на лятна ваканция заедно.

36-годишният модел сподели снимки в своя Инстаграм, на които позира с 47-годишния си бивш, с когото имат дете. Те нахраниха и се снимаха с няколко прасета, а сладките кадри зарадваха феновете и им дадоха надежда, че звездното семейство ще даде нов шанс на връзката си. 

Въпреки че двамата може да са просто приятелски настроени бивши, които са завели дъщеря си Леа, на 5 г., заедно на пътуване до Бахамските острови, Ирина надписа галерията с емотикони със сърце и с това разпали слуховете още по-силно.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от irina shayk (@irinashayk)

 

 Брадли и Ирина се разделиха през 2019 г. след 5-годишна връзка. Те бяха виждани да се събират като приятели няколко пъти след раздялата заради съвместното им родителство, като дори бяха забелязани да се държат за ръце в Ню Йорк.

Ирина беше романтично свързана с Кание Уест миналата година, след като двамата се насладиха на романтично пътуване до Париж. Въпреки това според близки до модела връзката им не била сериозна и отдавна е приключила. Междувременно се говори, че Брадли се среща с Хума Абедин, бивш главен помощник на Хилъри Клинтън. Наскоро вътрешен човек потвърди, че Брадли и Хума се срещат, без да вдигат много шум от месеци, след като Купър се раздели с актрисата Даяна Аргон.

А дали наистина Брадли и Ирина са продължили напред или ще докажат, че любовта ръжда не хваща - очакваме да разберем!