Юни винаги е играл важна роля в живота на влюбените. Независимо дали концепцията за юнската булка все още е актуална, или не, юни е месецът, в който много двойки решават да се оженят. Юни носи лятото, а този сезон винаги означава радост, забавление, активност и идеята за правене на планове.

Ние обичаме юни и обичаме лятото, защото точно тогава магията винаги се случва. Тези, които се смятат за късметлии в любовта за месец юни, са тези, които са работили усилено за любовта, която ще опознаят. Тук виждаме, че постоянството понякога е единственият начин за победа.

За тези от вас, които са направили компромис в името на партньора или които са положили всички усилия, за да създадат нещо красиво с друг човек, това е месецът, в който ще берете плодовете на своя труд.

Ето кои са зодиите, които ще се радват на изключителна любов през месец юни:

1. Телец
(20 април - 20 май)

В момента сте в разцвета на силите си, Телци. Може дори да не се наложи да си мръднете пръста, за да създадете добротата, която сякаш ви следва през този месец. Тя е резултат от предишни ваши действия. Ако сте били изключително добри с любимия човек през изминалите месеци, сега е неговото време да ви покаже своята обич.

Това е то, Телци. Ако никога досега не сте изпитвали любов по този начин. Юни е вашият месец на любовта.

2. Близнаци
(21 май - 20 юни)

Лунният тригон Венера и Слънцето в Близнаци със сигурност допринасят за забавлението, което този месец ви се подготвя, в любовта. Не вярвате? Не сте предполагали, че ще бъдете в списъка за тези, които имат късмет в любовта, но въпреки това транзитите на месеца определено показват друго.
Със Слънчев квадрат на Нептун на 16-ти, вие и вашият любим човек ще правите специални планове.

Какви са тези планове зависи само от вас, но има голям шанс да поканите приятели, за да споделите радостта си. И да, радостта е основната дума тук, дума, която рядко отъждествявате със своето съществуване. Представете си, че най-накрая можете да се чувствате комфортно в любовната си връзка, защото това се случва и не подлежи на съмнение.

3. Стрелец
(22 ноември - 21 декември)

Докато първата половина на юни ще бъде вълнуваща за вас, тя е нищо в сравнение с това, което ви предстои през втората половина. Между всички транзити на Юпитер, които идват през месеца, ще бъдете във вашата стихия, така да се каже.

Това означава, че всичките ви големи мечти са „добре приготвени“ и вече са готови да бъдат показани на света. След 18-то число на месец юни най-накрая ще можете да обявите на света, че сте: влюбени, в отдадена връзка с това лице и, готови да се установите, въпреки че сте известни като свободен дух, който не прави такива неща.

Ще изненадате себе си този месец, Стрелци, тъй като изглежда, че образът, за който сте се вкопчили толкова здраво, се разплита, само за да ви разкрие като човек, който може да се влюби дълбоко.