Тази пролет се очертава да бъде много по-вълнуваща от очакваното. Въпреки задължителния престой у дома, определено ще има какво да правим през топлите вечери.

От удобството на канапето ще можем да се потопим в екшън и емоции с новия сериал по AXN "Лоши момичета" (L.A.'s Finest).

Продукцията е продължение на сериите "Лоши момчета" с участието на Уил Смит и Мартин Лоурънс, но с една лека промяна - актьорският състав е по-сексапилен от всякога и включва Джесика Алба и Габриел Юнион. 

Сериалът разказва за две силни и красиви жени, които се борят с престъпността на фона на ежедневните си проблеми и тежкия си живот. Героините се изправят срещу наркопласьори, убийци, престъпници и невинни жертви и успяват да се справят с престъпността.

Габриел ще влезе в ролята на Сид Бърнет, сестрата на Маркъс Бърнет от "Лоши момчета 2", а Джесика ще се превъплъти в Нанси Маккена.

Сид се бори да остави зад гърба си сложното си минало и решава да се премести в слънчевия Лос Анджелис, където да работи като полицейски следовател.

Нанси Маккена пък е нейният партньор. Оказва се, че тя е не просто отличен полицай, но и работеща майка, чийто живот е изпълнен с проблеми.

Борейки се с престъпниците в Лос Анджелис, двете героини се превръщат в истинска сила на реда, с която всички трябва да се съобразяват, дори когато са извън закона.

Освен звезди в продукцията, Джесика и Габриел са и продуценти на сериала. Те успяват да докажат, че жените могат да постигнат всичко - от това да бъдат майки до професионалисти в сферата си.

В сериите участват още Софи Рейнолдс, Дуейн Мартин, Зак Гилфорд, Ърни Хъдсън и други.

Грабнете голяма купа с пуканки и се настанете удобно. Тези лоши момичета ще превземат ефира по-скоро, отколкото очаквате.

Премиерата на "Лоши момичета" ще бъде днес от 21:00 часа по AXN и ние я очакваме с нетърпение.