В хороскопа на Лъва за август 2023 г. витае духът на авантюризма. Приливът на сили и енергия е естествен резултат от добре прекарана ваканция. Повишената активност ще има положителен ефект върху кариерата ви, ще се окаже, че успявате в рискови проекти. Месецът на Лъва ще премине под мотото: Любовта е над всичко. Естественият чар на Лъва значително се засилва, привличайки вниманието на противоположния пол. Едно ново запознанство ще се превърне във вълнуващо приключение, важно е тук да не се играе прекалено много. Тъй като само с чар не може да се стигне далеч, Лъвът трябва да бъде интересна личност. Важен момент ще бъде есетровото пълнолуние през август, което дава вектор на развитие. Има много възможности за растеж, просто трябва да си поставите цел.

Нестандартните решения в началото на август ще се превърнат в истинско спасение. Възможно е да възникнат непредвидени събития, които изискват специално отношение. Според хороскопа на Лъва готовността за промяна ще ви позволи бързо да се реорганизирате и да предприемете ефективни действия. В крайна сметка непредсказуемостта ободрява и добавя адреналин към живота. С дисхармоничната Венера в Лъв егоизмът е раздут до невероятни размери, амбициите избиват на камък. Тъй като Лъвът по природа е горд и амбициозен, ситуацията може да стане катастрофална. Желанието да заемете лидерска позиция в екипа ще доведе до поредица от конфликти, които в крайна сметка ще прераснат в корпоративна война.

Съвет на месеца: Укротете страстите, Лъвове. Внимавайте да не се поддадете на животинските си инстинкти тъй като те могат да доведат до пререкания и проблеми с близките ви хора.