По-влюбени от всякога - Мария Бакалова и Валери бяха засечени на на премиерата на "Пазители на галактиката 3", която наистина беше като от друг свят. Сърцето ми продължава да се топи, а мозъкът ми продължава да се опитва да я обработи... каква мечтана вечер да я отпразнувам заедно с най-невероятните хора, с които съм работила... на най-специалното място Долби тиатър. Благодаря на цялото семейство @marvel! @guardiansofthegalaxy Обичам ви от цялото си сърце! Завинаги ваш, Cosmo", написа Мария Бакаловата.

Красивата блондинка бе в Долби тиатър, където се раздават Оскарите, с приятеля си Валери Григоров. Звездата, озвучаваща кучетото Космо в лентата, бе облечена във "Валентино". Това беше и дебюта на двойката в световен мащаб. Дори и у нас двамата бяха доста дискретни, но затова пък в социалната мрежа не веднъж демонстрираха романтика и близост.

 

 

Валери и Мария са в Щатите от преди повече от седмица. Двойката се отбеляза от Лос Анджелис неотдавна и очевидно актрисата няма нищо против да съчетава работните си ангажименти с любовта.

Желаем им още безброй страхотни емоции и любовни приключения, защото са наистина страхотна двойка!