Меган Фокс ще започне новата година с нов филм. Тя ще се снима заедно с Микеле Мороне в "Подчинение" - предстоящ научнофантастичен филм за домашна помощница с изкуствен интелект, която става смъртоносна.

Планира се продукцията на "Подчинение" да започне на 7 януари и то не къде, а във филмово студио “Ню Бояна”. Фокс ще играе домашната SIM работничка, наета от самотен баща (Мороне), за да помага в грижите за къщата и семейството му. След като тя придобива съзнание, нещата се обръщат към по-лошо, като изкуственият интелект става смъртоносен.

"Меган и Мишел са идеални за този навременен и провокативен трилър. Като трети филм на Меган при нас, тази високо концептуална и актуална тема се превръща в предупредителен разказ за изкуствения интелект и плашещо реалните опасности, които могат да възникнат.”, казва Джефри Грийнщайн, президент на Millennium Media, компанията продуцент на филма.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

 

Макар че Фокс е актриса, която не се нуждае от много представяне, тъй като се е появявала в блокбъстъри като "Трансформърс" и култови филми като "Тялото на Дженифър", Мороне също е име, на което трябва да се обърне внимание. Италианският актьор участва във филмите "365" - еротичен трилър, който се превърна в един от най-големите хитове на Netflix само за една нощ.

Нямаме търпение да гледаме новия филм с тези двамата и да разберем какво е мнението им за България.