Меркурий се премества в Дева на 26.07, което ще окаже значително влияние върху ежедневието на някои знаци. Всичко, което се отнася до Меркурий като комуникация, контакти, пътувания, знания и информация, бюрократични дела, пазаруване, семейни отношения, работна рутина ще бъдат засегнати и ако започнат да бъдат активни, може да имат и еуфория. Да не забравяме, че на 5.08 Меркурий ще бъде неподвижен, а от 6.08 до 30.08 ще бъде ретрограден.

Конкретните 3 зодии, които споменаваме по-долу, ще бъдат засегнати в ежедневието си с Меркурий в Дева!

Рак

Вие, родените в първия ден до 5.08, ще се радвате на Меркурий в Дева, който ще се опита да организира ежедневието ви и да приключи с висящи дела, ако се готвите за почивка. За сметка на това ще прекарате приятни моменти с роднини и хора от близкото ви обкръжение, ще направите необходими покупки или ще обсъдите предложения, дори и с професионално съдържание. Въпреки това, направете всичко или млъкнете, преди да има обратен ефект! На 8.8 обаче очаквайте среща, разговор с човек от миналото ви или пътуване до дестинация, свързана с него!

Козирог

Ако сте от първа декада, ще бъдете "докоснати" от Меркурий в Дева, тъй като веднъж ще влезе и веднъж ще стане ретрограден, така че до 30.08 не се предвижда съществена промяна. Въпреки това, стига да имате време, вие ще се справите с вашите дела, евентуално бюрократични или свързани с правни или образователни въпроси, може би дори ще резервирате ваканциите си.

Овен

Третият знак сте вие, които сте засегнати главно в работната си рутина и по отношение на работата, която трябва да се свърши и истината е, че до 5.08 ще бъдете доста продуктивни и методични и ще сте завършили много от това, което сте имали имайте предвид. Възможен е флирт на 8.08 на работното място, от човек, който преди това е изразил своята симпатия към вас.