Овен

Вие, Овни, по всяка вероятност ще намерите своя неповторим начин да блеснете през месеца и да направите впечатление на заобикалящите ви хора. В любовен план отношенията ви с партньора по всяка вероятност ще претърпят положителна промяна и развитие. Периодът е много подходящ за развитие на връзката и изясняване на отношенията. В работата ви са възможни известно количество драми и неразбирателства с шефове и колеги, поради което ви се препоръчва да сте умерени в действията и приказките си, както и склонни към компромиси.

Телец

Вие, Телци, ще сте много мечтателни и отнесени през месеца. Много вероятно е да се влюбите силно и да имате желание да се отдадете на удоволствия и почивка. Може да се очакват известни разочарования от страна на близките ви приятели. Внимавайте на кого, какво споделяте, за да не ви споходят изненади в последствие. Очаква се да имате много терзания как ви възприемат другите и дали срещате подкрепа и разбиране от останалите. Ще се засягате от най-малките коментари и забележки и за да избегнете нежелани конфликти е добре да обмисляте ситуациите преди да реагирате. Печеленето на пари ще ви се получава с лекота през месеца.

Близнаци

Вие, Близнаци, ще успявате да мобилизирате усилията и мисълта си и да се справяте успешно със задачите си през месеца. Възможно е да полагате нови основи и да сте доста активни. Всяко ваше усилие ще бъде възнаградено и нещата в службата лесно ще ви се получават. Много вероятно е да получите протекции от висшестоящи или да започнете важни социални контакти, които след време да са ви от полза. Не е изключено да ви хрумне идея как да осъществите своя отдавнашна мечта. В любовен план обвързаните от вас ще имат шанс да се насладят на време, прекарано с любимия човек, докато свободните ще за заляти от нови и интересни възможности за флиртове и закачки.

Рак

При вас, Раци, не е изключено да изникват известни финансови колебания през месеца. Може да ви се наложи да зависите от чужди ресурси, да си имате работа с кредити или наследствени дела. При всички случаи е добре да внимавате за какво харчите парите си и да се постараете да сте пестеливи. Ще имате много емоционален месец. Ще сте склонни да приемате обикновените житейски ситуации на живот и смърт и не е изключено излишно да драматизирате. Възможно е да имате конфликти с близки до вас хора за не особено съществени неща, поради тази причина е добре да намерите позитивен творчески отдушник за силните чувства, които ще ви завладяват или да си оставите време за някое хоби.

Лъв

Вие, Лъвове, ще успеете да намерите признание на професионалното поприще, стига да успеете да канализирате правилно енергията си. Много е вероятно да сте напълно отдадени на романтиката и да ви е трудно да се концентрирате върху друго. Ако сте в сериозно партньорство се очаква да предприемете съвместни начинания или пътувания. Ако сте свободни е възможно да се влюбите и да имате много интензивни изживявания в любовен план. Периодът е подходящ за пътувания в чужбина или активно общуване с чужденци.

Дева

Вие, Деви, ще сте във вихъра си през месеца. Възможно е да имате много работа, но ще я вършите с лекота преодолявайки изникващите пречки. Възможно е да получите повишение или интересни нови предложения свързани с професионалната ви реализация. В интимен план ще сте изключително активни. Ако сте заети, партньорството ви ще процъфтява, а ако сте свободни ще се закачате и задявате с някого от заобикалящите ви хора.

Везни

Вие, Везни, ще сте изключително фиксирани върху личните и интимните си партньорства през месеца. Не е изключено да стартирате нова връзка, да имате ангажименти покрай най-близкия до вас човек, да предприемате съвместни нови дейности или да изяснявате отношения. В работата и в ежедневието ви се очаква да успявате доста добре да отстоявате себе си, да подписвате нови договори, да сключвате важни сделки и да покорявате върхове на професионалното поприще.

Скорпион

При вас, Скорпиони, месецът ще е подходящ за смяна на работа или жилище, както и за обръщане внимание на здравето и режима на хранене. В любовта ще имате късмет. Ако сте заети, с партньора ще имате възможност да изживеете приятни мигове, а ако сте свободни е много вероятно да се влюбите и да започнете връзка. В работата се очаква да имате сблъсък с властимащи фигури, от които е важно да излезете дипломатично.

Стрелец

Месецът ще е много успешен за вас, Стрелци. Ще сте харизматични и привлекателни за околните. Възможно е да получите интересни обаждания, съобщения или посещения от хора, които силно ви вълнуват. При всички случаи няма да скучаете. В професионален план нещата ще ви се получават с лекота. Много е вероятно да бъдете забелязани от важни за вас хора и да получите дългоочаквана подкрепа или съвет. Финансово ще се чувствате стабилни и се очаква да успеете да припечелите добре или да направите важни инвестиции.

Козирог

При вас, Козирози, е възможно да изникнат ангажименти с по-възрастен член от вашето семейство през месеца. Много е вероятно също така да предприемете подобрения в и покрай дома си, да си вземете нов домашен любимец или да си смените жилището. В любовта ви очакват важни разясняващи разговори, които могат да се окажат решаващи за развитието на връзката ви. Бъдете предпазливи при харченето на пари и подписването на договори, понеже има риск да бъдете подведени.

Водолей

Вие, Водолеи, не е изключено да имате ядове покрай телефон, лаптоп, кола или друго средство за предвижване през месеца. За това ви се препоръчва да планирате правилно времето си и да тръгвате малко по-рано към ангажиментите си. Така ще имате време да отреагирате на възможни пречки.
Ако сте достатъчно старателни, ще успеете да демонстрирате талантите и уменията си пред останалите и по всяка вероятност ще получите признание и аплодисменти от важни за вас хора. При всички случаи ще сте много продуктивни и ангажирани и ще влагате голяма част от енергията си за изкарване на пари. Внимавайте да не пренебрегнете любимия човек или семейството си заради прекалени служебни ангажименти.

Риби

Вие, Риби, по всяка вероятност ще успеете да си припечелите допълнителни средства през месеца. В работата ще имате напредък и възможност да се изкачите по професионалната стълбица и да получите признание. Също така ще имате много добър тонус през месеца и периодът ще е много подходящ за започване на нов спорт или диета, както и за правене на изследвания и процедури. Не е изключено обвързаните от вас да получат шанс за задълбочаване на отношенията с любимия, докато свободните ги чакат романтични изживявания.