Какво те очаква през любимия летен месец? Ще срещнеш ли любовта или пък по-скоро ще се отдадеш на приключения с любимите си хора? Как ще се развиваш в професионалната сфера? Разбери още сега!

 

Овен

На вас, Овни, през месеца се очаква да ви изникнат спорове с роднини или ангажименти покрай родителите или някого от близкото ви обкръжение: братя, сестри, колеги, съседи. В любовта ще имате късмет. Ако сте заети, с партньора ще имате възможност да изживеете приятни мигове, а ако сте свободни е много вероятно да се влюбите и да търсите близостта на интересен за вас човек. В работата се очаква да имате сблъсък с властимащи фигури, от които е важно да излезете дипломатично.

Телец

Вие, Телци, най-вероятно ще успеете да забогатеете през месеца и да си припечелите допълнителни средства. В работата ще имате напредък и ще получите признание. Не е изключено да имате ядове покрай кола или друго средство за предвижване, за това ви се препоръчва да планирате правилно времето си и да тръгвате малко по-рано към работните си места, за да не закъснявате. Ще имате подобрения в и покрай дома. Периодът е много подходящ и за подреждане и преаранжиране на жилищата ви.

Близнаци

При вас, Близнаци, се очертават множество флиртове и закачки с противоположния пол през месеца. Ако сте в сериозно партньорство, партньорът ви, ще ви изненада с нещо и ще имате възможност да изкарате ползотворно времето си заедно. В службата ще успеете да демонстрирате талантите и уменията си пред останалите и ще получите признание и аплодисменти. Ще сте много продуктивни и ангажирани и ще влагате голяма част от енергията си за изкарване на пари.

Рак

Вие, Раци, ще имате много добър тонус през месеца и периодът ще е много подходящ за спортни активности и здравословни разходки. Очаква се да имате много терзания, как ви възприемат другите и дали срещате подкрепа и разбиране от останалите. Ще се засягате от най-малките коментари и забележки и за да избегнете нежелани конфликти е добре да обмисляте ситуациите преди да реагирате. Печеленето на пари ще бъде ваша основна тема през месеца и то ще ви се получава с лекота.

Лъв

При вас, Лъвове, отношенията ви с партньора по всяка вероятност ще претърпят положителна промяна и развитие през месеца. Периодът е много подходящ за задълбочаване на връзката. В работата се очакват известно количество драми и неразбирателства с шефове и колеги, поради което ви се препоръчва да сте умерени в действията и приказките си, както и склонни към компромиси.

Дева

Вие, Деви, ще сте много мечтателни и отнесени през месеца. Много вероятно е да се влюбите силно и да имате желание да се оттеглите за известно време от обществения живот, както и да се отдадете на удоволствия. Трябва да сте изключително внимателни покрай близките си приятели, понеже може да се очакват известни разочарования в тази сфера. Внимавайте на кого, какво споделяте, за да не ви споходят изненади в последствие. Ако имате неотложна работа, ще успявате да мобилизирате усилията и мисълта си и да се справяте успешно със задачите.

Везни

Вие, Везни, ще полагате нови основи през месеца и ще сте доста активни. Всяко ваше усилие ще бъде възнаградено и нещата в службата лесно ще ви се получават. Периодът е подходящ за пътувания в чужбина или активно общуване с чужденци. Много вероятно е да получите протекции от висшестоящи или да започнете важни социални контакти, които след време да са ви от полза. Не е изключено да ви хрумне идея как да осъществите своя отдавнашна мечта. В любовен план обвързаните от вас ще имат шанс да се насладят на време, прекарано с любимия човек, докато свободните ще за заляти от нови и интересни възможности за флиртове и закачки.

Скорпион

Вие, Скорпиони, в работата си ще намерите признание стига да успеете да канализирате правилно енергията си. Ще имате много емоционален месец. Ще сте склонни да се сърдите на близки до вас хора за не особено съществени неща. Внимавайте за какво харчите парите си и се опитайте да бъдете по-пестеливи.

Стрелец

При вас, Стрелци, не е изключено да изникват известни финансови колебания през месеца. Може да ви се наложи да зависите от чужди ресурси. Много е вероятно да сте напълно отдадени на романтиката и да ви е трудно да се концентрирате върху друго. Ако сте в сериозно партньорство се очаква да предприемете съвместни начинания или пътувания. Ако сте свободни е много вероятно да се влюбите и да имате много интензивни изживявания в любовен план.

Козирог

Вие, Козирози, ще сте във вихъра си през месеца. Всеки от вас ще успява да се изявява в някоя област и да бъде оценен от заобикалящите. При всички случаи ще имате много работа, но ще я вършите с лекота преодолявайки изникващите пречки. Ще разполагате с инструментариума да излизате като победители от всички ситуации. В интимен план ще сте изключително активни. Ако сте заети, партньорството ви ще процъфтява, а ако сте свободни ще се закачате с някого от заобикалящите.

Водолей

Вие, Водолеи, ще се занимавате най-вече с личните и интимните си партньорства през месеца. Не е изключено да имате ангажименти покрай най-близкия до вас човек, да се скарате или да изяснявате отношения. За нещата по-бързо да утихват е важно да цените и уважавате мнението на другия и да се съобразявате с него. В работата и в ежедневието ви се очаква да успявате доста добре да отстоявате себе си и да покорявате върхове на професионалното поприще.

Риби

Месецът ще е много успешен за вас, Риби. В работата нещата ще ви се получават с лекота. При всички положения ще бъдете забелязани от важни за вас хора и ще получавате нужните ви подкрепа или съвет. Финансово ще се чувствате стабилни и се очаква да успеете да припечелите добре. В любовен план се очакват интересни срещи с хора, които силно ви вълнуват. При всички случаи ще сте комуникативни и харесвани от противоположния пол.