Най-празничните месец от годината предстои. Какви изненади и приятни емоции можем да очакваме през месец декември?

Oвен

При вас, Овни, през месеца е много е вероятно да изникват различия в мненията със заобикалящите, но въпреки това е добре да се стараете да сте толерантни към другите. В работата ви са възможни подписването на нови договори и сключването на печеливши сделки. В любовта е много вероятно да задълбочите отношенията си с любимия.

Телец

Вие, Телци, много ще напреднете в службата през месеца. Възможно е да получите повишение, увеличение на заплатата или бонус. В любовен план е възможно да ви изникват спорове с любимия. Ако сте в сериозни отношения е възможно да водите борба за контрола във връзката, която е важно да не задълбочавате в сериозен конфликт, ами да потърсите нужните компромисни варианти.

Близнаци

Вие, Близнаци, не е изключено да имате чувството, че парите не ви стигат в началото на месеца, но след средата ще успеете да си припечелите допълнителни средства. При всички случаи ще сте на романтична вълна. Тези от вас, които са обвързани ще демонстрират явно чувствата си към партньора си, ще се грижат за него и ще го глезят. Ако сте свободни е възможно да предприемете по-решителни стъпки да ухажвате някой ваш избраник. В дома и сред роднините ви се очаква да се чувствате комфортно.

Рак

Вие, Раци, ще получите нови и интересни предложения за работа или ново бизнес начинание през месеца. Много е вероятно да ви се отворят нови врати за развитие. Не е изключено да имате любовни авантюри и флиртове през месеца. Заетите от вас ще задълбочават отношенията си с половинката. При всички случаи ще сте много чувствителни. Голяма част от вас ще променят визията и представянето си пред хора.

Лъв

Вие, Лъвове, не е изключено да се влюбите през месеца. Заетите от вас ще бъдат добре оценени от партньора и ще се решат на по-решителни стъпки и задълбочаване на отношенията. Не е изключено да се спуснете да ремонтирате жилищата си и да подмените мебелировката си. При всички случаи ще хвърлите известни усилия в дома където живеете и една част от енергията ви ще отива там. В работата си ще бъдете много продуктивни и успешни. Ще успеете да изпъкнете над останалите служители и колеги.

Дева

Вие, Деви, може да имате промяна в близкото обкръжение през месеца. Не е изключено да смените работа, жилище или да ви дойдат нови колеги или съседи. Също така е вероятно да си купите нова кола, лаптоп или телефон. Добре е да разчитате на комуникативните си умения през месеца, понеже така най-лесно ще прескачате пречките, поставяни ви от другите. Каквито и трудности да ви сполетяват, винаги ще се намира някой добър приятел да ви измъкне от ситуацията.

Везни

Вие, Везни, през месеца е възможно да решите да разнообразите настоящо партньорство с чаровен непознат или непозната. Добре е да не прибързвате, за да не си навлечете ненужни неприятности. Не са изключени пътувания в чужбина или активно общуване с чужденци през месеца. Нищо чудно да решите да попивате нова информация или да потънете в някоя нова област.

Скорпион

Вие, Скорпиони, ще се чувствате много добре на работното си място през месеца. Ще успеете да подобрите финансовите си постъпления и да направите значителен напредък в дейността си. Ще сте доста комуникативни и общителни и е възможно да започнете нови и интересни приятелства. При всички случаи ще имате много успешен месец и ще срещнете признание.

Стрелец

Голяма част от вас, Стрелци, ще започват нова интимна връзка през месеца. Заетите от вас ще подобрят значително комуникацията си с партньора. Ще успеете да довършите неща, които сте започнали отдавна. Възможно е да ви хрумнат много добри идеи за професионално развитие, които да започнете да прилагате на практика. Не са изключени големи инвестиции или реализирането на сериозни проекти.

Козирог

При вас, Козирози, се очакват промени в любовния ви живот през месеца. Голяма част от вас ще афишират или задълбочават връзка. Месецът ви ще е пълен с интелектуални предизвикателства. Много е вероятно да се отдадете на нова интересна дисциплина или наука, както и да задълбочите знанията си в област, която силно ви вълнува. През месеца може да ви се наложи да се грижите за някой близък. Не е изключено да имате много ангажименти покрай дома или роднините си.

Водолей

Вие, Водолеи, ще сте много продуктивни през месеца. Активно ще се изкачвате по професионалната стълбица и ще жънете големи успехи. При всички случаи ще ви остава доста малко време за развлечение, за това е възможно близките ви хора да страдат от липса на внимание. Поради тази причина е добре да се постараете да си отделите време и за разпускане. С каквото и да се сблъсквате, ще знаете към кого да се обърнете за въпросът да бъде максимално ефективно решен.

Риби

На вас, Риби, през месеца е много вероятно да ви се наложи да учите нови неща, които да са ви необходими за професионалната реализация. Възможно е също така да общувате с хора от чужди държави или да предприемете далечни пътувания. Месецът е подходящ да промените статуса ви в обществото. Някои от вас ще сключат брак, други ще започнат нова престижна работа, а трети ще стартират нови образователни семинари или курсове.