Любопитна си да разбереш какво те очаква през новия месец? Дали ще срещнеш любовта или пък те очаква щуро приключение. Разбери още сега!

Oвен

При вас, Овни, през месеца ще се събуди авантюристичния ви дух. Не е изключено да поемете към непознати и екзотични дестинации, за да разпуснете там. Тези от вас, които останат по-дълго в страната, изпълнявайки ангажиментите си, биха имали късмет в решаването на правни въпроси и в строителните дейности.

Много важно е да внимавате да не се скарате с някой приятел, поради различия в мненията и да се стараете да сте толерантни към другите. В любовта ще имате късмет и партньорството ви ще процъфтява. Много вероятно е да задълбочите отношенията си и да предприемете следваща стъпка: брак, местене заедно, дете и т.н.

Телец

За вас, Телци, месецът ще е пълен с интелектуални предизвикателства. Много вероятно е да срещнете конфликт на интереси или да се натъквате на спорове, както в личните, така и в професионалните ви занимания. Поради тази причина е важно да се придържате към така присъщата ви нужда от баланс и разбирателство и да подхождате с чувство за такт при решаването на възникващи конфликти. Очакват се възходи и спадове в сериозното ви партньорство. Не е изключено да се замислите за раздяла, но е добре много внимателно да премислите ситуацията от всички ъгли, преди да предприемете стъпки в тази посока.

Близнаци

Вие, Близнаци, през месеца ще сте истински работохолици и е много вероятно да не ви остава време за нищо друго. Ще сте успешни и харизматични, дори и конкурентните ви ще бъдат принудени да признаят превъзходството ви. С каквото и да се сблъсквате, ще знаете към кого да се обърнете за въпросът да бъде максимално ефективно решен. Много вероятно е да предприемате сериозни стъпки за разрастване на бизнеса или за изкачването ви по-нагоре по професионалната стълбица. Ще ви остава доста малко време за развлечение, за това е възможно близките ви хора да страдат от липса на внимание. Поради тази причина е добре да се постараете да намерите време и за разпускане.

Рак

Месецът е подходящ да промените статуса си в обществото, Раци. Някои от вас ще сключат брак, други ще започнат нова престижна работа, а трети ще стартират образованието си. Много вероятно е да Ви се наложи да общувате с хора от чужди държави или да предприемете далечни пътувания. Възможни са емоционални залитания, които ще преодолявате благодарение на вродения ви оптимизъм.

Лъв

С каквото и да мислите да се захванете през месеца, Лъвове, ще имате късмет да го довършите. Възможно е да ви хрумнат много добри идеи за професионално развитие, които да започнете да прилагате на практика. Не са изключени големи инвестиции или реализирането на сериозни проекти. В любовен план е възможно започването на връзка или значително подобрение в комуникацията в постоянното ви партньорство, ако се намирате в такова. Все пак е важно да се пазите от заблуди и илюзии в любовта и да не се хвърляте през глава при първия повик на плътта.

Дева

Вие, Деви, не е изключено да имате проблеми в партньорството през месеца. Може да се очаква сблъсък на Егото ви с това на партньора. Ще водите борба за властта във връзката. Тази борба би успяла да задържи интереса ви върху конкретния човек, с когото сте. Важното е, че хармонията и разбирателството въпреки всичко ще имат възможност да се прокрадват в отношенията. Ще имате късмет с работата с чужди пари и инвестициите. Много вероятно е да имате промяна в обкръжението: при колегите, съседите, както и да влагате много емоции в общуването с другите

Везни

Вие, Везни, ще сте на романтична вълна през месеца. Тези от вас, които са обвързани ще демонстрират явно чувствата си към партньора си, ще се грижат за него и ще го глезят. Ако сте свободни е възможно този месец не само да витаете в облаците, но и най-накрая да предприемате по-решителни стъпки да ухажвате някой ваш избраник. Няма да ви се работи особено, но ще съумеете да се организирате и да отмятате важните задачи в работа.Парите ви ще са променлива величина. На моменти ще ги има, в други ще ги изхарчвате с лекота, поради което ще усещате липсата им през една част от месеца.

Скорпион

На вас, Скорпиони, може да ви се наложи да се грижите за някой близък през месеца. Не е изключено да имате много ангажименти покрай дома или роднините си. При всички случаи ще сте изключително емоционални. Ще приемате всеки признак за несъгласие от страна на заобикалящите на чест и достойнство и ще полагате много усилия, за да се харесате на останалите.
Ще ви се отдадат възможности за изява. Ако съумеете да се възползвате от тях, месецът ще бъде много успешен и ще успеете да изпъкнете в сферата, която сте си избрали.

Стрелец

Вие, Стрелци, се очаква да се чувствате комфортно със семейството си през месеца. Не е изключено да смените работа, жилище или да ви дойдат нови колеги или съседи. Също така е вероятно да си купите нова кола, лаптоп или телефон. Възможни са спорове и разправии с колеги или неудобства по време на път. Поради тази причина е важно да си планирате нещата по-отрано, за да избягвате неприятни изненади. Добре е да разчитате на комуникативните си умения. Каквито и трудности да ви сполетяват, винаги ще се намира някой добър приятел да ви измъкне от ситуацията.

Козирог

Вие, Козирози, ще сте силно ангажирани с финансовото си състояние през месеца. Хем ще имате много идеи как да си харчите парите, хем ще намирате начини за печалба на допълнителни средства. Не са изключени пътувания в  чужбина или активно общуване с чужденци. Възможно е да имате правни проблеми. Нищо чудно да решите да черпите нова информация, за в последствие да можете да прилагате знанията си на практика. Възможно е да се чувствате леко притиснати от настоящо партньорство и да решите да се разнообразите.

Водолей

Вие, Водолеи, ще бъдете много продуктивни и успешни на работните си места през месеца. Ще успеете да изпъкнете над останалите служители и колеги.
Ако сте свободни е много вероятно силно да се влюбите, а ако сте заети ще имате късмет да бъдете оценени от партньора. Някои от вас дори ще се решат на по-решителни стъпки и задълбочаване на отношенията. Не са изключени разправии с членове на семейството или подмяна на мебелировката. При всички случаи ще хвърлите известни усилия в дома където живеете и една част от енергията ви ще отива там.

Риби

Вие, Риби, ще имате много успешен месец. Ще получите нужното признание и удовлетворение, както в личния, така и в професионалния ви живот. С умения и правилно разпределение на отговорностите ще подобрите финансовите си постъпления. Ще сте доста комуникативни и общителни и е възможно да започнете нови и интересни приятелства. Месецът е подходящ и за любовни авантюри и флиртове, както и за задълбочаване на отношенията с половинката.