Месецът на любовта обещава много романтика и незабравими срещи. А какво са ни подготвили звездите през февруари?

Овен

Вие, Овни, ще се борите за общото благо и добруване през месеца. Ще сте изключително активни в обществен план. Възможно е да участвате в социални каузи или друг вид организации.
Не е изключено да имате търкания с любимия и личното ви партньорство да страда от постоянните ви ангажименти. Поради тази причина ви се препоръчва да си оставите време и за него и да предприемате общи занимания.
Много вероятно е някой да инвестира във вас и да имате късмет при работата с чужди пари.
Някои от вас ще предприемат пътувания в чужбина или в страната и ще са доста авантюристични.

Телец

Вие, Телци, ще сте доста ангажирани и ще имате много задачи, които ще отмятате много успешно през месеца. Ще имате късмет и в професионалните партньорства и с подписването на договори. Развитието на кариерата ви ще се случва по план.
Партньорството ви ще търпи развитие и е много вероятно да предприемете интересни съвместни занимания с най-близкия ви човек.
В семействата ви ще цари хармония и дори и да възникват конфликти, бързо ще отминават.

Близнаци

При вас, Близнаци, в работата и ежедневието ви нещата ще се случват по план, с лекота и като че ли от само себе си. Не е изключено да решите да теглите или погасявате кредит или някой да инвестира във вас. При всички случаи чуждите финанси, ще играят голяма роля за вас през месеца.
В личен план не са изключени конфликти с половинката. Внимавайте да не се впуснете в нова любов, преди да изясните отношенията си, за да не съжалявате после за прибързаността си.
Не е изключено да ви възникнат правни проблеми.

Рак

При вас, Раци, на работното място може да има известен стрес и бъркотии. При всички случаи ще имате усещането, че полагате повече усилия от обикновено. Важно е обаче да запомните, че с правилна нагласа и добро отношение към другите бихте могли да успявате да овладявате положението
В любовта и в развлеченията ще имате късмет. Много вероятно е да започнете връзка или да развиете вече съществуваща.
В семействата ви се очаква да имате колебания и емоции, най-вече покрай по-възрастни роднини.

Лъв

Вие, Лъвове, ще правите добро впечатление на заобикалящите и ще блестите с умения и таланти през месеца.
Би трябвало да имате добри новини покрай някой от семейството или раздвижване в личния живот. В любовен план е много вероятно някоя страстно започнала връзка, да завърши със сериозен ангажимент.
Не е изключено да имате известно напрежение по време на месеца със средствата ви за предвижване: коли, автобуси, колела, със средствата ви за комуникация: телефони, лаптопи или факсове или покрай близкото ви обкръжение: колеги, съседи, братя или сестри.

Дева

Вие, Деви, през месеца може да решите да пътувате или да разширите мирогледа си чрез попиване на нова информация или общуване с нови и нестандартни хора.
В семействата ви не е изключено да изникне някакво напрежение, което е важно да се постараете да потушите с мека ръка, без да се заяждате и натяквате стари неща.
Възможни са също така известни финансови колебания в стечение на месеца и е много вероятно това да ви тормози, поради което може да решите да смените работата си или да започнете допълнителна дейност, която да закрепи бюджета ви.

Везни

За вас, Везни, месецът се очертава да е много успешен във финансов план. Не е изключено да спечелите повече пари и да ви се отдадат много подходящи възможности за бизнес и инвестиции, както и за издигане на работното място.
В личен план не е изключено да сте изключително чувствителни и да се засягате от всяка дума, казана ви накриво от най-близките, най-вече от партньора. На моменти ще се чувствате потиснати и недооценени. Ще имате нужда да се доказвате и да бъдете забелязвани. Възможно е да ви се наложи да поемате някаква отговорност във връзката си и ако се постараете да изпълните задълженията си, като намерите общ език с партньора и се изясните, няма да останете разочаровани.

Скорпион

За вас, Скорпиони, месецът е идеален за кроене на планове. Не са изключени задкулисни договорки и сключване на тайни споразумения.
Ще влагате голямо количество от енергията си за печелене на пари. Много вероятно е да започнете нови дейности. Подходящо би ви било да се занимавате с разкрасителни процедури, правни въпроси и различен тип консултации.
В семействата ви може да възникнат конфликти или борба на Его. Важното е, че всичко ще се уталожи и забрави във времето.

Стрелец

Вие, Стрелци, не е изключено да се скарате с някой приятел или да имате изясняване на отношенията с човек от близкото ви обкръжение през месеца. При всички случаи ще сте доста ангажирани и активни. Много вероятно е да предприемете множество кратки пътувания или да ви се наложи активно да общувате с другите в работата и ежедневието си.
През месеца ще подхождате много по-агресивно от обикновено. Ще сте борбени и настъпателни, но същевременно ще успявате да запазвате добрия тон и да си защитавате гледната точка максимално щадящо другия. Ще си изтървавате нервите само в краен случай и само ако някой ви настъпи.

Козирог

Вие, Козирози, ще търсите ползите от общуването си с другите през месеца. Не е изключено да подпишете важни договори и да сключите ценни и дългосрочни сделки.
Голяма част от вниманието ви ще се върти около печеленето и харченето на пари. Склонни ще сте към задкулисни договорки и действия зад кадър, за да постигнете своето.
Не е изключено, ако ваш приятел изпадне в нужда да му помогнете и да го подкрепите.

Водолей

Вие, Водолеи, през месеца ще сте ангажирани с поддържането на имиджа си в обществото. Много вероятно е да успеете да изпъкнете и да демонстрирате талантите и уменията си пред останалите.
В кариерата ще сте изключително успешни и ще имате възможност да се изкачите по професионалната стълбица и да бъдете забелязани от висшестоящи.
Много вероятно е да започнете нови приятелства, които в последствие може да прераснат в нещо повече.

Риби

При вас, Риби, не са изключени меланхолични състояния през месеца. Ще сте склонни да си правите равносметка. При всички случаи ще имате желание да се отделяте от обществото и да се усамотявате.
В кариерата ще успявате да преодолявате пречките със знания и умения и успешно ще прескачате препятствия. Най-голям успех ще имат тези от вас, които са в козметичния бранш и тези които са в сферата на консултациите и услугите.
Не е изключено да ви се наложи да погасявате или теглите кредит или да работите с чужди ресурси през периода.