Овен

Вие, Овни, не е изключено да се скарате с някой приятел или да имате изясняване на отношенията с някой от близкото си обкръжение през месеца. При всички случаи ще сте доста ангажирани и активни. Много вероятно е да предприемете множество кратки пътувания или да ви се наложи активно да общувате с другите в работата и ежедневието си. 

През периода ще подхождате много по-агресивно и конкурентноспособно от обикновено. Ще сте борбени и настъпателни, но същевременно ще успявате да запазвате добрия тон и да си защитавате гледната точка максимално щадящо другия. Ще си изтървавате нервите само в краен случай и само ако някой ви настъпи.

Телец

Вие, Телци, може да заминете в чужбина или да решите да разширите съзнанието си с ученето на някоя интересна за вас дисциплина. При всички случаи ще сте много по-авантюристични от обикновено.

Не е изключено да имате множество финансови колебания през месеца и голяма част от вниманието ви да се върти около печеленето на пари и харченето им. Също така е възможно, ако изпаднете в нужда някой приятел да ви помогне и да ви подкрепи. Склонни ще сте към задкулисни договорки и действия зад кадър, за да постигнете своето.

Близнаци

Вие, Близнаци, ще сте изключително успешни в работата си през месеца и ще имате възможност да се изкачите по професионалната стълбица и да бъдете забелязани от висшестоящи.

Много вероятно е да започнете нови приятелства, които в последствие може да прераснат в нещо повече.

Също така не е изключено да ви възникнат правни проблеми. При всички случаи ще сте ангажирани с поддържането на имиджа си в обществото и с отстояването си пред останалите. Много вероятно е да успеете да изпъкнете и да демонстрирате талантите и уменията си пред другите.

Рак

Вие, Раци, ще успявате да преодолявате пречките, които ви се изпречват в работата, със знания и умения и успешно ще прескачате неизбежните препятствия. Най-много успех ще имат тези от вас, които са в козметичния бранш и тези които са в сферата на консултациите и услугите.

Не е изключено да сте леко депресивни и да си правите равносметка на изминалата година през периода. При всички случаи ще имате желание да се отделите от обществото и да си правите неща в усамотение.

Не е изключено да ви се наложи да погасявате или теглите кредит или да работите с чужди ресурси.

Лъв

Вие, Лъвове, ще сте изключително активни в обществен план през месеца. Възможно е да участвате в социални каузи или друг вид организации. Ще се борите за общото благо и добруване.

Не е изключено връзката ви да страда от постоянните ви ангажименти и да имате търкания с партньора. Поради тази причина ви се препоръчва да си оставяте време и за него и да предприемате общи занимания.

Много вероятно е някой да инвестира във вас и да имате късмет при работата с чужди пари.

Някои от вас ще предприемат пътувания в чужбина или в страната и ще са доста авантюристични.

Дева

При вас, Деви, развитието на кариерата ви ще се случва по план. Ще сте доста ангажирани и ще имате много задачи, обаче ще ги отмятате много успешно. Възможно е да сключите нови професионални партньорства и да подпишете важни договори.

В семействата ви ще цари хармония и дори и да възникват конфликти, бързо ще отминават.

Ще имате късмет в личните взаимоотношения през месеца и е много вероятно да предприемете интересни съвместни занимания с най-близкия ви човек.

Везни

Вие Везни, в работата и ежедневието си ще имате късмет и просперитет. Нещата ще ви се случват с лекота и като че ли от само себе си на моменти.
Възможно е да решите да теглите или погасявате кредит или някой да инвестира във вас. При всички случаи чуждите финанси, ще играят голяма роля за вас през месеца.

Възможно е да имате конфликти с половинката и очите ви да започнат да шават в различни посоки. Все пак е добре да изясните отношенията си, преди да започнете да прехвърчате от цвят на цвят, за да не стане после да съжалявате за избора, който са направили.

Скорпион

Вие Скорпиони ще имате късмет в любовта и развлеченията през месеца. Много вероятно е да започнете връзка или да развиете вече съществуваща.
В семействата ви се очаква да имате колебания и емоции, най-вече покрай по-възрастни роднини.

В работата е възможно да имате известен стрес, който да успявате с правилна нагласа и добро отношение към другите да овладявате, така че работите въпреки всичко да ви се случват според първоначалния план.

Стрелец

При вас, Стрелци, в семейството, с родителите или с партньора ще цари хармония. Би трябвало да се чувствате добре или да имате добри новини покрай някои от роднините си.

В любовен план е много вероятно някоя страстно започнала връзка, да завърши със сериозен ангажимент.

Може да имате известно напрежение по време на месеца със средствата ви за предвижване: коли, автобуси, колела, средствата за комуникация: телефони, лаптопи или факсове или близкото ви обкръжение: колеги, съседи или братя и сестри.

Козирог

Вие, Козирози, би трябвало да имате късмет с местенията и с пътуванията през месеца. Поради тази причина е добре да се разсеете с някоя кратка екскурзия.
В семействата ви е възможно да изникне някакво напрежение, което е важно да се постараете да потушавате с мека ръка, без да се заяждате и натяквате стари неща.

Не е изключено да имате известни финансови колебания в стечение на месеца и е много вероятно това да ви тормози. Може да решите да смените работата си или да започнете допълнителна дейност, която да закрепи бюджета ви.

Водолей

Вие Водолеи, в стечение на месеца не е изключено да сте изключително чувствителни в личен план и да се засягате от всяка дума, казана ви накриво от най-близките, най-вече от партньора. На моменти ще се чувствате потиснати и неоценени. Ще имате нужда да се доказвате и да демонстрирате талантите си. Не е изключено да ви се наложи да поемате някаква отговорност във връзката си. Ако се постараете да изпълните задълженията си, като намерите общ език с партньора и се изясните, няма да останете разочаровани.

При всички случаи ще спечелите повече пари през месеца. Много вероятно е да ви се отдадат много подходящи възможности за бизнес и инвестиции, както и за издигане на работното място.

Риби

Вие, Риби, на моменти през месеца, ще имате нужда от оттегляне и почивка. Много вероятно е да си позволите екскурзия извън или в страната.
В семействата ви може да възникнат конфликти или борба на Его. Важното е, че всичко ще се оталожи и забрави във времето.

При всички случаи ще влагате голямо количество от енергията си за печелене на пари. Много вероятно е да започнете нови дейности. Подходящо би ви било да се занимавате с разкрасителни процедури, правни въпроси и различен тип консултации.