Овен

Вие, Овни, ще успеете да си припечелите допълнителни средства през месеца. В работата ще имате напредък и възможност за професионално изкачване и признание.

В любовта ви чакат романтични моменти и задълбочаване на отношенията с любимия.

Също така ще имате много добър тонус през месеца и периодът ще е много подходящ за започване на нов спорт или диета, както и за правене на изследвания и процедури.

Телец 

Вие, Телци, ще поставите някакво ново начало през месеца. Някои от вас ще започнат сериозна връзка, други нова работа, а трети ново начинание.

Финансовото ви състояние ще се подобри значително. Не е изключено да получите забавени плащания или да имате покачване на дохода.

Възможно е да имате ангажименти с близък приятел и да ви се наложи да го измъквате от трудна ситуация.

Близнаци

Вие, Близнаци, ще сте мечтателни и отнесени през месеца. Много вероятно е да се влюбите силно и да имате желание да се отдадете на удоволствия и почивка. Добре биха ви се отразили плуване, йога, творчество или спа-процедури.

Оставете си време за себе си и най-близките ви хора.

Не е изключено някои от вас да си вземат нов домашен любимец или да се включат в благотворителна кауза в помощ на онеправданите.

Рак

Вие, Раци, ще успявате с лекота да отмятате задачите си. Всяко ваше усилие ще бъде възнаградено и нещата в службата лесно ще ви се получават.

Много вероятно е да получите протекции от висшестоящи или да започнете важни социални контакти, които след време да са ви от полза. Не е изключено да ви хрумне идея как да осъществите своя отдавнашна мечта.

В любовен план обвързаните от вас ще имат шанс да се насладят на време, прекарано с любимия човек, докато свободните ще имат нови и интересни възможности за флиртове и закачки.

Лъв

Вие, Лъвове, ще имате много емоционален месец. Възможно е да имате конфликти с близки до вас хора за не особено съществени неща.

Не е изключено също така да ви изникнат известни финансови колебания.

Може да ви се наложи да зависите от чужди ресурси, да си имате работа с кредити или наследствени дела. При всички случаи е добре да внимавате за какво харчите парите си и да се постараете да сте пестеливи.

Дева

Вие, Деви, ще успеете да намерите признание на професионалното поприще, стига да успеете да канализирате правилно енергията си.

Много е вероятно да сте напълно отдадени на романтиката и да ви е трудно да се концентрирате върху друго. Ако сте в сериозно партньорство се очаква да предприемете съвместни начинания или пътувания. Ако сте свободни е възможно да се влюбите и да имате много интензивни изживявания в любовен план.

Периодът е подходящ за учене на нови неща, пътувания в чужбина или активно общуване с чужденци.

Везни

Вие, Везни, ще сте във вихъра си през месеца. Възможно е да имате много работа, но ще я вършите с лекота преодолявайки изникващите пречки.

Възможно е да получите повишение или интересни нови предложения свързани с професионалната ви реализация.

В интимен план ще сте изключително активни. Ако сте заети, партньорството ви ще процъфтява, а ако сте свободни ще се закачате и задявате с някого от заобикалящите ви хора.

Скорпион

Вие, Скорпиони, ще сте изключително фиксирани върху личните и интимните си партньорства през месеца. Не е изключено да стартирате нова връзка, да имате ангажименти покрай най-близкия до вас човек, да предприемате съвместни нови дейности или да изяснявате отношения.

В работата и в ежедневието ви се очаква да успявате доста добре да отстоявате себе си, да подписвате нови договори, да сключвате важни сделки и да покорявате върхове на професионалното поприще.

Стрелец

При вас, Стрелци, месецът ще е подходящ за смяна на работа или жилище, както и за обръщане внимание на здравето и режима на хранене.

В любовта ще имате късмет. Ако сте заети, с партньора ще имате възможност да изживеете приятни мигове, а ако сте свободни е много вероятно да се влюбите и да започнете връзка.

В работата се очаква да имате сблъсък с властимащи фигури, от които е важно да излезете дипломатично.

Козирог

Месецът ще е много успешен за вас, Козирози. Ще сте харизматични и привлекателни за околните. Възможно е да получите интересни обаждания, съобщения или посещения от хора, които силно ви вълнуват. При всички случаи няма да скучаете.

В професионален план нещата ще ви се получават с лекота. Много е вероятно да бъдете забелязани от важни за вас хора и да получите дългоочаквана подкрепа или съвет. Финансово ще се чувствате стабилни и се очаква да успеете да припечелите добре или да направите важни инвестиции.

Водолей

Вие, Водолеи, е възможно да предприемете подобрения в и покрай дома си, да си вземете нов домашен любимец или да си смените жилището.

В любовта ви очакват важни разясняващи разговори, които могат да се окажат решаващи за развитието на връзката ви.

Бъдете предпазливи при харченето на пари и подписването на договори, понеже има риск да бъдете подведени.

Риби 

Вие, Риби, през месеца ще успеете да демонстрирате талантите и уменията си пред останалите и по всяка вероятност ще получите признание и аплодисменти от важни за вас хора. При всички случаи ще сте много продуктивни и ангажирани и ще влагате голяма част от енергията си за изкарване на пари.

Внимавайте да не пренебрегнете любимия човек или семейството си заради прекалени служебни ангажименти.