Овен

Вие, Овни, ще сте много мечтателни и отнесени през месеца. Много вероятно е да се влюбите силно и да имате желание да се отделите за известно време от социалната си среда, както и да се отдадете на удоволствия.

Трябва да сте изключително внимателни покрай близките си приятели, понеже може да се очакват известни разочарования в тази сфера. Внимавайте на кого, какво споделяте, за да не ви споходят изненади в последствие.

Телец

Вие, Телци, не е изключено да получите протекции от висшестоящи през месеца. Много е вероятно да започнете важни социални контакти, които след време да са ви от полза. Възможно е също така да ви хрумне идея как да осъществите своя отдавнашна мечта.

В любовен план обвързаните от вас ще имат шанс да се насладят на време, прекарано с любимия човек, докато свободните ще за залети от нови и интересни възможности за флиртове и закачки.

Близнаци

Вие, Близнаци, ще имате много емоционален месец. Ще сте склонни да приемате обикновените житейски ситуации на живот и смърт и не е изключено излишно да драматизирате.

Възможно е да имате конфликти с близки до вас хора за не особено съществени неща, поради тази причина е добре да намерите позитивен творчески отдушник за силните чувства, които ще ви завладяват или да си оставите време за някое хоби.

Ако имате неотложна работа, ще успявате да мобилизирате усилията и мисълта си и да се справяте успешно със задачите.

Рак

При вас, Раци, не е изключено да изникват известни финансови колебания през месеца. Може да ви се наложи да зависите от чужди ресурси. При всички случаи е добре да внимавате за какво харчите парите си и да се постараете да сте пестеливи.

Много е вероятно да сте напълно отдадени на романтиката и да ви е трудно да се концентрирате върху друго. Ако сте в сериозно партньорство се очаква да предприемете съвместни начинания или пътувания. Ако сте свободни е много вероятно да се влюбите и да имате много интензивни изживявания в любовен план.

Лъв

Вие, Лъвове, ще сте във вихъра си през месеца. Всеки от вас ще успява да се изяви в някоя област и да бъде оценен от заобикалящите.

При всички случаи ще имате много работа, но ще я вършите с лекота, преодолявайки изникващите пречки. Ще успявате да излизате като победители от всички ситуации.

В любовен план се очакват интересни срещи с хора, които силно ви вълнуват. При всички случаи ще сте комуникативни и харесвани от противоположния пол.

Дева

Вие, Деви, ще се занимавате най-вече с личните и интимните си партньорства през месеца. Не е изключено да имате ангажименти покрай любимия човек, да се скарате или да изяснявате отношения. За да нещата по-бързо да утихват е важно да цените и уважавате мнението на другия и да се съобразявате с него.

В работата и в ежедневието ви се очаква да успявате доста добре да отстоявате себе си и да покорявате върхове на професионалното поприще.

Везни

Месецът ще е много успешен за вас, Везни. В любовта ще имате късмет. Ако сте заети, с партньора ще имате възможност да изживеете приятни мигове, а ако сте свободни е много вероятно да се влюбите и да започнете връзка.

В работата нещата ще ви се получават с лекота. При всички положения ще бъдете забелязани от важни за вас хора и ще получавате нужните ви подкрепа или съвет. Финансово ще се чувствате стабилни и се очаква да успеете да припечелите добре.

Скорпион

При вас, Скорпиони, през месеца са възможни спорове с роднини или ангажименти покрай родителите, или някого от близкото ви обкръжение: братя, сестри, колеги, съседи.

Месецът ще е подходящ за смяна на работа или жилище, за купуване на нова кола или телефон.

В работата се очаква да имате сблъсък с властимащи фигури, от които е важно да излезете дипломатично.

Стрелец

Вие, Стрелци, ще имате напредък в работата, ще получите възможност за повишение или допълнителна квалификация.

Не е изключено да имате ядове покрай кола или друго средство за предвижване. Затова ви се препоръчва да планирате правилно времето си и да тръгвате малко по-рано към работното място, за да не закъснявате.

Ще имате подобрения в и покрай дома. Периодът е много подходящ и за взимане на нов домашен любимец.

Козирог

Вие, Козирози, ще сте доста палави през месеца. Очертават ви се множество флиртове и закачки с противоположния пол. Ако сте в сериозно партньорство, партньорът ви, ще ви изненада с нещо и ще имате възможност да изкарате ползотворно времето си заедно.

В службата ще успеете да демонстрирате талантите и уменията си пред останалите и ще получите признание и аплодисменти. Ще сте много продуктивни и ангажирани и ще влагате голяма част от енергията си за изкарване на пари.

Водолей

Вие, Водолеи, ще имате добър тонус през месеца и периодът ще е много подходящ за започване на нов спорт или диета.

Печеленето на пари ще бъде ваша основна цел и то ще ви се получава с лекота. Ще сте експедитивни, работливи и лоялни. Хората, с които сте в контакт ще остават очаровани от вас.

В любовен план ви чакат изненади и интересни предложения от любим човек.

Риби

При вас, Риби, отношенията ви с партньора ще претърпят положителна промяна и развитие през месеца. Периодът е много подходящ за задълбочаване на връзката. Свободните по всяка вероятност ще се натъкнат на интересни хора, с които да пофлиртуват.

В работата ви се очакват известно количество драми и неразбирателства с шефове и колеги, поради което ви се препоръчва да сте умерени в действията и приказките си, както и склонни към компромиси.