Oвен

При вас, Овни, се очакват възходи и спадове в любовния ви живот през месеца. Не е изключено дори и да се замислите за раздяла, ако сте в сериозно партньорство, но е добре да не прибързвате в тази посока, за да не съжалявате в последствие.

Освен това месецът ви ще е пълен с интелектуални предизвикателства. Много е вероятно да се отдадете на нова интересна дисциплина или наука, както и да задълбочите знанията си в област, която силно ви вълнува.

През месеца може да ви се наложи да се грижите за някой близък. Не е изключено да имате много ангажименти покрай дома или роднините си.

Телец

Вие, Телци, ще бъдете силно ангажирани с работа през месеца и е много вероятно да предприемете сериозни стъпки за разрастване на бизнеса си или за изкачването ви по-нагоре по професионалната стълбица.

При всички случаи ще ви остава доста малко време за развлечение, за това е възможно близките ви хора да страдат от липса на внимание. Поради тази причина е добре да се постараете да си отделите време и за разпускане.

С каквото и да се сблъсквате, ще знаете към кого да се обърнете за въпросът да бъде максимално ефективно решен.

Близнаци

На вас, Близнаци, през месеца е много вероятно да ви се наложи да общувате с хора от чужди държави или да предприемете далечни пътувания.

Възможни са също така емоционални залитания и склонност към драми в личния живот, които ще успявате да преодолявате благодарение на вродения си оптимизъм.

Месецът е подходящ да промените статуса ви в обществото. Някои от вас ще сключат брак, други ще започнат нова престижна работа, а трети ще стартират нови образователни семинари или курсове.

Рак

Вие, Раци, е много важно да внимавате да не се скарате с някой ваш близък приятел през месеца. Много е вероятно да ви изникват различия в мненията със заобикалящите, но въпреки това е добре да се стараете да сте толерантни към другите.

В любовта ще имате късмет и партньорството ви ще процъфтява. Много вероятно е да задълбочите отношенията си с любимия.

При всички случаи ще се събуди авантюристичния ви дух през месеца и не е изключено да поемете към непознати и екзотични дестинации, за да разпуснете там.

Лъв

Вие, Лъвове, бихте имали късмет с работата и инвестициите през месеца. Много вероятно е също така да имате промяна в обкръжението: при колегите, съседите, както и да влагате много емоции в общуването си с другите.

В любовен план е възможно да ви изникват спорове с любимия. Ако сте в сериозни отношения е възможно да водите борба за властта във връзката, която е важно да не задълбочавате в сериозен конфликт, ами да потърсите нужните компромисни варианти.

Дева

На Вас, Деви няма да ви се работи особено много през месеца, но все пак ще съумеете да се организирате и да отмятате важните задачи в работа.

На моменти не е изключено да имате чувството, че парите не ви стигат, но след средата на месеца ще успеете да си припечелите допълнителни средства.

При всички случаи ще сте на романтична вълна. Тези от вас, които са обвързани ще демонстрират явно чувствата си към партньора си, ще се грижат за него и ще го глезят.

Ако сте свободни е възможно този месец не само да витаете в облаците, но и най-накрая да предприемете по-решителни стъпки да ухажвате някой ваш избраник.

Везни

Вие, Везни, е много вероятно да се впуснете в любовни авантюри и флиртове през месеца. Заетите от вас ще задълбочават отношенията си с половинката.
При всички случаи ще сте изключително емоционални. Ще приемате всеки признак за несъгласие от страна на заобикалящите на чест и достойнство и ще полагате много усилия, за да се харесате на останалите.

Ще ви се отдадат възможности за изява. Ако съумеете да се възползвате от тях, месецът ви ще бъде много успешен и ще успеете да изпъкнете в сферата, която сте си избрали.

Скорпион

При вас, Скорпиони, не са изключени разправии с членове на семейството ви. Не е изключено също така да се спуснете да реновирате жилищата си и да подмените мебелировката си. При всички случаи ще хвърлите известни усилия в дома където живеете и една част от енергията ви ще отива там.

В работата си ще бъдете много продуктивни и успешни. Ще успеете да изпъкнете над останалите служители и колеги.

Ако сте свободни е много вероятно силно да се влюбите, а ако сте заети ще имате късмет да бъдете оценени от партньора. Някои от вас дори ще се решат на по-решителни стъпки и задълбочаване на отношенията.

Стрелец

Вие, Стрелци, е добре да разчитате на комуникативните си умения през месеца, понеже така най-лесно ще прескачате пречките, поставяни ви от другите.

Може да имате промяна в близкото обкръжение. Не е изключено да смените работа, жилище или да ви дойдат нови колеги или съседи. Също така е вероятно да си купите нова кола, лаптоп или телефон.

Каквито и трудности да ви сполетяват, винаги ще се намира някой добър приятел да ви измъкне от ситуацията.

В дома и сред роднините ви се очаква да се чувствате комфортно.

Козирог

При вас, Козирози, не са изключени пътувания в чужбина или активно общуване с чужденци през месеца. Нищо чудно да решите да попивате нова информация или да потънете в някоя нова област.

При всички случаи ще сте изключително ангажирани с финансовото си състояние. Хем ще имате много идеи как да си харчите парите, хем ще намирате начини за печалба на допълнителни средства.

Възможно е да се чувствате леко притиснати от настоящо партньорство и да решите да се разнообразите.

Водолей

Вие, Водолеи, ще се чувствате много добре на работното си място. Ще успеете да подобрите финансовите си постъпления и да направите значителен напредък в дейността си.

Ще сте доста комуникативни и общителни и е възможно да започнете нови и интересни приятелства.

При всички случаи ще имате много успешен месец и ще срещнете признание.

Риби

При вас, Риби, е възможно започването на нова интимна връзка през месеца. При заетите от вас ще има значително подобрение в комуникацията с партньора.

С каквото и да мислите да се захванете през месеца, ще имате късмет да го довършите. Възможно е да ви хрумнат много добри идеи за професионално развитие, които да започнете да прилагате на практика. Не са изключени големи инвестиции или реализирането на сериозни проекти.