Студените дни са вече тук и носят със себе си много домашен уют. А какви изненади са ни подготвили звездите в любовта през месец ноември?

Овен

Вие, Овни, в работата си ще намерите признание стига да успеете да канализирате правилно енергията си.
Ще имате много емоционален месец. Ще сте склонни да се сърдите на близки до вас хора за не особено съществени неща.
Внимавайте за какво харчите парите си и се опитайте да бъдете по-пестеливи.

Телец

При вас, Телци, отношенията ви с партньора по всяка вероятност ще претърпят положителна промяна и развитие през месеца. Периодът е много подходящ за задълбочаване на връзката.
В работата се очакват известно количество драми и неразбирателства с шефове и колеги, поради което ви се препоръчва да сте умерени в действията и приказките си, както и склонни към компромиси.

Близнаци

Вие, Близнаци, ще имате много добър тонус през месеца и периодът ще е много подходящ за спортни активности.
Печеленето на пари ще бъде ваша основна тема през месеца и то ще ви се получава с лекота. Не е изключено да започнете нови, печеливши проекти, които да доразвивате в последствие.

Рак

Вие, Раци, ще полагате нови основи през месеца и ще сте доста активни. Всяко ваше усилие ще бъде възнаградено и нещата в службата лесно ще ви се получават.
Много вероятно е да получите протекции от висшестоящи или да започнете важни социални контакти, които след време да са ви от полза. Не е изключено да ви хрумне идея как да осъществите своя отдавнашна мечта.
В любовен план обвързаните от вас ще имат шанс да се насладят на време, прекарано с любимия човек, докато свободните ще за залети от нови и интересни възможности за флиртове и закачки.

Лъв

Вие, Лъвове, ще сте много мечтателни и отнесени през месеца. Много вероятно е да се влюбите силно и да имате желание да се оттеглите за известно време от обществения живот, както и да се отдадете на удоволствия.
Трябва да сте изключително внимателни покрай близките си приятели, понеже може да се очакват известни разочарования в тази сфера. Внимавайте на кого, какво споделяте, за да не ви споходят изненади в последствие.
Ако имате неотложна работа, ще успявате да мобилизирате усилията и мисълта си и да се справяте успешно със задачите.

Дева

При вас, Деви, не е изключено да изникват известни финансови колебания през месеца. Може да ви се наложи да зависите от чужди ресурси.
Много е вероятно да сте напълно отдадени на романтиката и да ви е трудно да се концентрирате върху друго. Ако сте в сериозно партньорство се очаква да предприемете съвместни начинания. Ако сте свободни е много вероятно да се влюбите и да имате много интензивни изживявания в любовен план.

Везни

Вие, Везни, ще сте във вихъра си през месеца. Всеки от вас ще успява да се изявява в някоя област и да бъде оценен от заобикалящите.
При всички случаи ще имате много работа, но ще я вършите с лекота преодолявайки изникващите пречки. Ще разполагате с инструментариума да излизате като победители от всички ситуации.
В интимен план ще сте изключително активни. Ако сте заети, партньорството ви ще процъфтява, а ако сте свободни ще се закачате с някого от заобикалящите.

Скорпион

Вие, Скорпиони, ще се занимавате най-вече с личните и интимните си партньорства през месеца. Не е изключено да имате ангажименти покрай най-близкия до вас човек, да се скарате или да изяснявате отношения. За нещата по-бързо да утихват е важно да цените и уважавате мнението на другия и да се съобразявате с него.
В работата и в ежедневието ви се очаква да успявате доста добре да отстоявате себе си и да покорявате върхове на професионалното поприще.

Стрелец

Месецът ще е много успешен за вас, Стрелци. В работата нещата ще ви се получават с лекота. При всички положения ще бъдете забелязани от важни за вас хора и ще получавате нужните ви подкрепа или съвет. Финансово ще се чувствате стабилни и се очаква да успеете да припечелите добре.
В любовен план се очакват интересни срещи с хора, които силно ви вълнуват. При всички случаи ще сте комуникативни и харесвани от противоположния пол.

Козирог

На вас, Козирози, през месеца се очаква да ви изникнат спорове с роднини или ангажименти покрай родителите или някого от близкото ви обкръжение: братя, сестри, колеги, съседи.
В любовта ще имате късмет. Ако сте заети, с партньора ще имате възможност да изживеете приятни мигове, а ако сте свободни е много вероятно да се влюбите и да търсите близостта на интересен за вас човек.
В работата се очаква да имате сблъсък с властимащи фигури, от които е важно да излезете дипломатично.

Водолей

Вие, Водолеи, най-вероятно ще успеете да забогатеете през месеца и да си припечелите допълнителни средства. В работата ще имате напредък и ще получите признание.
Не е изключено да имате ядове покрай кола или друго средство за предвижване, за това ви се препоръчва да планирате правилно времето си и да тръгвате малко по-рано към работните си места, за да не закъснявате.
Ще имате подобрения в и покрай дома. Периодът е много подходящ и за подреждане и преаранжиране на жилищата ви.

Риби

При вас, Риби, се очертават множество флиртове и закачки с противоположния пол през месеца. Ако сте в сериозно партньорство, партньорът ви, ще ви изненада с нещо и ще имате възможност да изкарате ползотворно времето си заедно.
В службата ще успеете да демонстрирате талантите и уменията си пред останалите и ще получите признание и аплодисменти. Ще сте много продуктивни и ангажирани и ще влагате голяма част от енергията си за изкарване на пари.