X

Месечен хороскоп за септември

от в 09:00 на 01.09.2016 в Хороскоп


Месечен хороскоп за септември

Месечен хороскоп за септември

Oвен

На вас, Овни, ще ви се отдадат възможности за изява. Ако съумеете да се възползвате от тях, месецът ви ще бъде много успешен и ще успеете да изпъкнете в сферата, която сте си избрали.

Не е изключено да имате любовни авантюри и флиртове през месеца. Заетите от вас ще задълбочават отношенията си с половинката.

При всички случаи ще сте много чувствителни. Голяма част от вас ще променят визията и представянето си пред хора.

Телец

Вие, Телци, не е изключено да се влюбите през месеца. Заетите от вас ще бъдат добре оценени от партньора и ще се решат на по-решителни стъпки и задълбочаване на отношенията.

Не е изключено да се спуснете да реновирате жилищата си и да подмените мебелировката си. При всички случаи ще хвърлите известни усилия в дома където живеете и една част от енергията ви ще отива там.

В работата си ще бъдете много продуктивни и успешни. Ще успеете да изпъкнете над останалите служители и колеги.

Близнаци

Вие, Близнаци, може да имате промяна в близкото обкръжение. Не е изключено да смените работа, жилище или да ви дойдат нови колеги или съседи. Също така е вероятно да си купите нова кола, лаптоп или телефон.

Добре е да разчитате на комуникативните си умения през месеца, понеже така най-лесно ще прескачате пречките, поставяни ви от другите.

Каквито и трудности да ви сполетяват, винаги ще се намира някой добър приятел да ви измъкне от ситуацията.

В дома и сред роднините ви се очаква да се чувствате комфортно.

Рак

Вие, Раци, е възможно да се чувствате леко притиснати от настоящо партньорство и да решите да се разнообразите с чаровен непознат или непозната. Добре е да не прибързвате, за да не си навлечете ненужни неприятности.

Не са изключени пътувания в чужбина или активно общуване с чужденци през месеца. Нищо чудно да решите да попивате нова информация или да потънете в някоя нова област.

При всички случаи ще сте изключително ангажирани с финансовото си състояние. Хем ще имате много идеи как да си харчите парите, хем ще намирате начини за печалба на допълнителни средства.

Лъв

Вие, Лъвове, ще се чувствате много добре на работното си място. Ще успеете да подобрите финансовите си постъпления и да направите значителен напредък в дейността си.

Ще сте доста комуникативни и общителни и е възможно да започнете нови и интересни приятелства.

При всички случаи ще имате много успешен месец и ще срещнете признание.

Дева

Голяма част от вас, Деви, ще започват нова интимна връзка през месеца. Заетите от вас ще подобрят значително комуникацията си с партньора.

Ще успеете да довършире неща, които сте започнали отдавна. Възможно е да ви хрумнат много добри идеи за професионално развитие, които да започнете да прилагате на практика. Не са изключени големи инвестиции или реализирането на сериозни проекти.

Везни

При вас, Везни, се очакват промени в любовния ви живот през месеца. Голяма част от вас ще афишират или задълбочават връзка.

Месецът ви ще е пълен с интелектуални предизвикателства. Много е вероятно да се отдадете на нова интересна дисциплина или наука, както и да задълбочите знанията си в област, която силно ви вълнува.

През месеца може да ви се наложи да се грижите за някой близък. Не е изключено да имате много ангажименти покрай дома или роднините си.

Скорпион

Вие, Скорпиони, ще много продуктивни през месеца. Активно ще се изкачвате по професионалната стълбица и ще жънете големи успехи.

При всички случаи ще ви остава доста малко време за развлечение, за това е възможно близките ви хора да страдат от липса на внимание. Поради тази причина е добре да се постараете да си отделите време и за разпускане.

С каквото и да се сблъсквате, ще знаете към кого да се обърнете за въпросът да бъде максимално ефективно решен.

Стрелец

На вас, Стрелци, през месеца е много вероятно да ви се наложи да учите нови неща, които да са ви необходими за професионалната реализация.

Възможно е също така да общувате с хора от чужди държави или да предприемете далечни пътувания.

Месецът е подходящ да промените статуса ви в обществото. Някои от вас ще сключат брак, други ще започнат нова престижна работа, а трети ще стартират нови образователни семинари или курсове.

Козирог

При вас, Козирози, е много е вероятно да изникват различия в мненията със заобикалящите, но въпреки това е добре да се стараете да сте толерантни към другите.

В любовта ще имате късмет и партньорството ви ще процъфтява. Много вероятно е да задълбочите отношенията си с любимия.

При всички случаи ще се събуди авантюристичния ви дух през месеца и не е изключено да поемете към непознати и екзотични дестинации, за да разпуснете там.

Водолей

Вие, Водолеи, ще имате късмет много да напреднете в службата през месеца. Много вероятно е да влагате много емоции в общуването си с другите и да имате промяна в обкръжението си: при колегите или съседите.

В любовен план е възможно да ви изникват спорове с любимия. Ако сте в сериозни отношения е възможно да водите борба за властта във връзката, която е важно да не задълбочавате в сериозен конфликт, ами да потърсите нужните компромисни варианти.

Риби

Вие, Риби, ще съумеете да се организирате и да отмятате важните задачи в работата ви през месеца. На моменти не е изключено да имате чувството, че парите не ви стигат, но след средата на месеца ще успеете да си припечелите допълнителни средства.

При всички случаи ще сте на романтична вълна. Тези от вас, които са обвързани ще демонстрират явно чувствата си към партньора си, ще се грижат за него и ще го глезят.

Ако сте свободни е възможно да предприемете по-решителни стъпки да ухажвате някой ваш избраник.Теми   месечен хороскоп | септември

Още по темата

Коментари

Зареждане


x

Ако не искаш да получаваш най-интересните статии, натисни тук.