Есента е вече тук... или поне първият есенен месец. Какви емоции ще ни донесе, дали ще бъде по-благодатен към нас от предходния, или пък ще ни изправи пред повече изпитания? Нека разберем сега:

 

Oвен

Вие, Овни, не е изключено да предприемете големи промени през месеца. Някои от вас ще сменят жилище или ще се преобзаведат, други ще имат нововъведения в работа, като смяна на колеги, екип или поява на нови ангажименти, докато трети ще прекъсват или стартират лични взаимоотношения.

При всички случаи ще имате интересни възможности за развитие.

След средата да месеца не е изключено да се натъкнете на стари познати, с които да прекарате приятно времето си.

Телец

Вие, Телци, през месеца е възможно да се отдадете на философски учения или да потънете в нова дисциплина. Всичко научено ще би обогати и ще ви помогне да израснете в нова насока. Ще повдигне самочувствието ви и по всяка вероятност ще ви отвори нови врати за развитие.

След средата на месеца е възможно да имате изясняване на отношенията с най-близките ви хора. Много вероятно е след подробно анализиране на ситуацията да постигнете консенсус и да се успокоите, за нещата които до скоро са ви тормозили.

Близнаци

Вие, Близнаци, ще преживеете много флиртове и закачки през месеца и не е изключено да се влюбите и да започнете връзка. Ако сте в сериозно партньорство е възможно да задълбочите отношенията си и да предприемете следваща стъпка.

Ще имате много вълнения покрай близкото обкръжение, колегите или съседите през месеца. Възможно е да ви изникнат ядове с кола, телефон или лаптоп.

Не е изключено да имате промяна в работния колектив или да сменяте работно място. При всички случаи обаче ще сте много ефективни в работа и ще успявате ефективно да отмятате задачите си.

Рак

Вас, Раци, ви очакват много положителни вълнения покрай семейството през месеца. Много вероятно е някой негов член да ви изненада положително. При всички случаи ще успеете да прекарате приятно време в домашна атмосфера.
В работа също ще сте много активни и комуникативни. Важно е да се пазите от стрес и да не се напрягате излишно.

През месеца ви чакат финансови колебания. Пазете се от необмислени инвестиции и прибързани покупки.

Лъв

Ако сте родени под знака Лъв, месецът се очаква да е много силен за вас във финансов план. Възможни са допълнителни печалби, покачване на дохода или получаване на забавени плащания.

Не е изключено да ви изникнат нови работни ангажименти, както и интересни проекти, които по подобаващ начин да разгърнат потенциала ви.

В личен план са вероятни интересни срещи и приятни социални събития, на които да присъствате. Ще знаете, как да правите впечатление и да се харесвате на заобикалящите.

Дева

Вие, Деви, ще сте много успешни през месеца. Ще сте чаровни и общителни. Хората, с които сте в контакт ще ви харесват и ще са ви в услуга, поради тази причина ще успеете да отметнете много задачи. Енергията, която влагате, ще бъде възнаградена по най-добрия за вас начин.

Много вероятно е да имате ангажименти покрай семейството си, най-вече покрай възрастни роднини.

Много ще мислите за любовния си живот през периода. Ще изяснявате отношенията си с партньора и всеки участник във връзката, ще успее да постави своите условия. Добре е да вникнвате в доводите на партньора и да се съобразите с тях, за да можете впоследствие да се насладите на едно хармонично и стабилно партньорство.

Везни

Вие, Везни, ще имате работа с чужди пари или ресурси през месеца. Много е вероятно някой да инвестира във вас. Ще имате късмет и успех в работата и ще се развивате много добре в тази сфера.

Ще имате голяма полза от приятели и социални контакти. Много вероятно е хора с власт и възможности да се застъпят за вас във важни моменти.

Каквито и промени да ви сполетят в любовен план, ще са за ваше добро.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпиона, е много вероятно през месеца да сте влюбени и да афиширате съществуваща връзка пред света. Не е изключено да предприемете пътуване с партньора или да се отдадете на забавления и удоволствия.

Ще сте пълни с идеи и планове за развитие. Много вероятно е да предприемете задкулисни договорки, за да ги реализирате. Важното е, че с упоритост и правилно планиране на задачите, ще просперирате. С каквото и да се захванете, ще имате успех и потенциал да го довършите.

Стрелец

В семейството ви, Стрелци, ще цари хармония и разбирателство през месеца. Много вероятно е да успеете да си починете и да изкарате приятно време в домашна обстановка.

В служебен план ще сте много проспериращи през периода и ще имате възможност да демонстрирате лидерските си качества пред света. Голяма част от усилията, които сте влагали до сега, ще бъдат възнаградени. Ще имате късмет при работата с чужденци, чуждестранни фирми, правните въпроси, институциите и обмена на информация.

Козирог

Вие, Козирози, ще сте много успешни през този месец и ще постигнете нови за вас върхове в обществен план. Ще сте харесвани, харизматични и много чаровни. Ще бъдете забелязани от правилните хора.

Финансово ще се оправяте много добре и със знания, умения и добри комуникативни умения ще успеете да припечелите добре.

Очакват ви добри новини и изненади от близки до вас хора.

Водолей

Вие, Водолеи, е много вероятно да заформите флирт с колега и да хлътнете бързо по него през месеца. Ако сте заети внимавайте да не прибързате с авантюра, която е възможно да не е перспективна, но да създаде проблеми в дългогодишно ваше партньорство.

Ще имате активна комуникация със семейството и може да ви се наложи да се грижите за някого от близките си.

Риби

Вашият фокус за месеца, Риби, ще падне върху партньорството ви. Ще влагате много усилия и ще се стараете за любимия човек и по един или друг начин ще имате късмет нещата ще ви се случват точно по-начина, по който искате.

В професионален план ще успеете да блеснете. Голяма част от вас ще имат възможност да постигнат значителни успехи. Много продуктивно ще отмятате задачи и ще покорявате върхове.