Януари

Хората родени през януари са големи инати, те притежават силна воля и са амбициозни до мозъка на костите си. Те постоянно изучават останалите хора и се опитват да се учат от тях или да ги поучават.

Февруари

Хората родени през февруари са артистични и интелигентни. Обикновено са бунтари по душа и имат независим дух, понякога изглеждат груби и твърди, но всъщност имат нежна и чувствителна душа.

Март

Хората родени през март са срамежливи и затворени. Те са мили с почти всички, търсят мир и спокойствие. Те са много верни и надеждни хора, докато не предадат доверието им.

Април

Хората родени през април са атлетични, силни и прибързани – те винаги бързат и затова често не обмислят добре решенията си. Те обичат вниманието и тръпката, затова винаги търсят приключения.

Май

Хората родени през са май се привлекателни и интелигентни. Те имат големи планове за бъдещето си и в главата им винаги има безброй идеи.

Юни

Хората родени през юни са чувствителни и мили личности. Те са добри оратори и останалите се вслушват в думите им.

Юли

Хората родени през юли са забавни и щури. Те са остроумни и изпълнени с енергия, никога не забавят темпото и живеят на бързи обороти.

Август

Хората родени през август са забавни, но това не означава, че околните ги приемат несериозно. Напротив, родените през този месец притежават лидерски качества и умеят да вдъхновяват хората около себе си.

Септември

Хората родени през септември имат усет към детайла и често са критични. Те са перфекционисти и очакват същото и от околните.

Октомври

Хората родени през октомври са разговорливи и забавни, навсякъде създават нови приятелства. Те са независими и енергични, винаги гледат положително на живота.

Ноември

Хората родени през ноември са упорити и потайни, но са способни на впечатляващи постижения, ако се фокусират върху целите си. Те имат остър ум и обикновено се справят сами със задачите си, не им е нужна помощ от околните.

Декември

Хората родени през декември са активни и влиятелни личности. Те са много забавни и съвсем естествено привличат вниманието към себе си. Те са много горди и мразят ограниченията.