Всеки ден се сблъскваме с нови предизвикателства, поставяме си нови цели и се стремим да се справим с всички ангажименти по оптимален начин. Да, ежедневието ни е безкраен низ от задачи, а времето много често просто не ни стига.

А необходимо ли е да губим допълнително време, обикаляйки из целия град, за да изпълним всички набелязани ангажименти? Не, защото можем да намерим всичко необходимо на едно място. Денят може да мине неусетно, когато в Сердика Център ни очаква не просто приятно шопинг забавление, но и много заведения и услуги, които целят единствено да ни улеснят.

Търговският център предлага на всички свои клиенти не просто огромен избор от над 130 магазина, но и много различни услуги. Точно така, всичко е на една ръка разстояние.

Сердика Център е идеалната локация за социални събирания, за бизнес срещи, за банкови и застрахователни услуги - една малка вселена, в която намираме и химическо чистене, многобройни заведения, ключарски и обущарски услуги, зоомагазин и дори автомивка.

Доброто настроение винаги е на първо място

Пролетта е тук и всичко около нас ни напомня, че природата се е събудила за нов живот. Сердика Център е единственият, в който обстановката ни кара да се отпуснем и да се настроим на приятна вълна. Именно в него винаги откриваме различни украси, които са в унисон с всичко актуално, което ни вълнува.

Този сезон декорацията в търговския център ни напомня, че красотата се крие в малките неща. Специалната украса включва красиви птици, които ни карат да забравим поне за момент за всичко около нас и да се слеем с природата.

Различните услуги, които ни трябват всеки ден

Всяка разходка в Сердика Център завършва с удовлетворяващото чувство, че сме успели не само да открием нови попълнения за гардероба, но и да свършим нещо полезно. 

Различните банкови офиси са с удължено работно време, което ни позволява да ги посетим дори и след края на стандартния работен ден. Разбира се, именно това улеснение ни кара да търсим банковите услуги именно в търговския център. 

Наличието на офиси на мобилни оператори е още едно предимство, което не можем да пренебрегнем. Разположението им ни позволява да платим сметката си или да се консултираме със служител по всякакви въпроси.

Застрахователните офиси са още едно място, което ни се налага да посещаваме често. Добрата новина е, че те също се помещават в търговския център и са на наше разположение до късно.

А какви са другите услуги, на които залагаме най-често в Сердика Център?

Да се погрижим за гардероба

Шопингът е прекрасно занимание, но след това идва ред и на правилното почистване на новите ни придобивки. Всички знаем, че има материи, които просто не могат и не трябва да се перат в домашни условия.

Тогава можем да се доверим на химическо чистене Clean Zone. Независимо дали става дума за копринена рокля или красиво палто, почистването им става за броени часове.

Пухкавите ни приятели заслужават специално внимание

Домашните любимци са част от семейството. И като такива, те заслужават да получават най-доброто.

Pet Net е мястото, където можем да намерим всичко необходимо, за да се грижим за нашето куче, коте, зайче, рибки или пернат другар.

Услугата, от която винаги имаме нужда

Колко често ви се е случвало да търсите ключар и обущар на едно място? Хубавото е, че тези две услуги вървят ръка за ръка в търговския център.

На това място ще открием дори поправка и изработка на нови авто ключове.

Автомобилът - нашата малка вселена

Докато сме на шопинг или на вкусна вечеря в търговския център, можем да се погрижим и за нашия автомобил.

Автомивка Фреш е на наше разположение, за да бъде колата ни винаги блестяща от чистота. Излишно е да казваме колко много време спестяваме, когато знаем, че можем да оставим колата на автомивка, докато ние се забавляваме или провеждаме делова среща в търговския център.

Разбира се, всички знаем, че не само многобройните услуги и магазини са изкушаващи. В Сердика Център има огромно разнообразие от заведения. Независимо дали сте почитатели на бързото хранене, на кафетериите или на ресторантите, всеки ваш каприз може да бъде задоволен. Признаваме си, че ние често отскачаме именно до частта със заведенията за хранене и винаги избираме нещо различно, което отговаря на настроението ни. А при последното ни посещение на търговския център се насладихме на две заведения, които биха допаднали на всеки вкус - Gelatiamo и Ginger Layout.

Сладки изкушения за всеки вкус

Сезонът на сладоледа е открит и Gelatiamo е новото място в Сердика Център, което предлага не просто джелато, но и много други вкусотии, които са здравословни и подходящи за хора с хранителен режим. 

Вкусотиите са много и си заслужават. А приятната атмосфера предразполага към разговор и повдига настроението.

Обяд или вечеря? Мястото е Ginger Layout

Колкото и натоварен да е денят ни, винаги можем да откраднем малко време, за да се поглезим с нещо вкусно, а защо не и да планираме семейна вечеря или пък весело празненство.

В Ginger Layout ни очаква уютна обстановка, меню, което ще изкуши всички вкусови рецептори и детски кът, в който малчуганите могат да играят, докато възрастните се наслаждават на вкусна вечеря и чаша розе. 

А след като сме се заситили, идва ред да се разходим по магазините, за да открием новата любима рокля или пък обувките, за които винаги сме мечтали.

„Ако обичаш някого, пусни го на воля по магазините“

Месец май е изпълнен с много прекрасни събития - балове, имени и рождени дни и разбира се, сватби. Вместо да прекарваме дълги часове в чудене какво точно да подарим за тези поводи, можем да заложим на нещо изпитано във времето, а именно на подаръчни ваучери.

Ние сами определяме сумата, която може да варира от 20, 50 и 100 лв. По този начин можем да зарадваме любимите ни хора и те сами да изберат идеалния подарък от над 130 магазина в Сердика Център. Тази услуга е поредното доказателство, че търговският център наистина "мисли" за нас и нашето удобство, осигурявайки ни всичко, което търсим.

Сердика Център е мястото, където можем не просто да пазаруваме различни стоки, но и да се възползваме от удобствата на различните предлагани услуги. Забързаното ни ежедневие е само част от причините, поради които да изберем да свършим всички предвидени задачи в търговския център. Уютната обстановка, специално подбраната украса, разнообразието от заведения, банкови и застрахователни офиси ни гарантират, че само с едно посещение ще свършим всички набелязани ангажименти.