Актьорите Мила Кунис и Аштън Къчър ще стават родители за втори път.

Техен говорител потвърди щастливата новина пред сп. "Пийпъл". Двойката, която се ожени тайно миналото лято, вече има едногодишна дъщеричка Уайът Изабел.

"Аштън (38) е изключително привързан към момиченцето и е роден за баща", разказа техен близък, съобщава дир.бг

32-годишната Мила коментира преди няколко месеца, че мислят за по-голямо семейство. Тя обясни, че раждането на дъщеря й изключително много я променило, да има семейство с Къчър я е накарало да гледа по друг начин на света и най-вече да слага на първо място друг човек, а не себе си.

"Други неща в живота станаха приоритет. На 20 г. бях много голям егоист, в добрия смисъл. Да имам дете ме накара да осъзная колко безкористна мога да бъда. Когато с Аштън решихме да имаме дете, вече бяхме готови да не бъдем егоисти, защото всеки по природа е такъв", каза актрисата.

По думите й, когато станеш родител, се научаваш да бъдеш по-добър партньор, по-добра съпруга, страхотна жена, да бъдеш себе си.

Междувременно Аштън я похвали наскоро, че е най-страхотната майка и прави всичко перфектно.

Аштън и Мила играха в сериала "Шеметни години", започнал през 1998 г. Заедно са от 2012 г., след като Къчър се раздели с актрисата Деми Мур след шест години брак, сгодиха се през февруари 2014 г.