Остани сама, докато не се появи онзи, който ще те кара да се смееш. Онзи, който ще лекува всяка болка и ще те кара да забравяш за нея. Момчето, което ще ти покаже, че любовта не е объркване или болка.

Остани сама, докато не срещнеш човека, за когото ще си кажеш, че е Единствения. Онзи, който ще те научи да се доверяваш на другите, а не само на себе си, който ще звъни наистина и ще те търси, ще ти пише и няма да ти дава повод за съмнение.

Остани сама, докато не срещнеш онзи, който ще се появи, който ще те уважава и ще се отнася към теб като с принцеса. Изчакай момчето, което ще ти помогне да станеш по-добър човек и ще вярва в теб винаги, който ще ти дава сигурност и ще бъде до теб. Имаш нужда някой да ти липсва още преди да сте си казали довиждане.

Остани необвързана, докато срещнеш човека, който е готов да признае чувствата си без да чувства страх, който ще те представи пред семейството си, но и ще те накара да се чувстваш част от него.

Остани сама, докато не срещнеш онзи, който, поглеждайки през стаята, ще води тих диалог с теб. Човек, който ще те прави щастлива, когато имаш лош ден, чието присъствие ще те изпълва и зарежда. Имаш нужда от онзи, който ще промени напълно мнението ти за любовта.

Остани сама, докато не срещнеш човека, който знае какво иска в бъдеще, който ще ти казва и показва, че те обича, а в очите му ще виждаш сигурност и топлина. Изчакай Единствения, с който може и да се карате, но никога няма да спрете да се борите един за друг.

Остани сама, докато не срещнеш онзи, който ще те прави по-добра всеки ден, с който ще си по-щастлива, за когото ще си мислиш, когато дадена песен тръгне по радиото.

Остани необвързана, докато не срещнеш най-добрия си приятел.

Твоята по-добра половина.

Твоята сродна душа.

Онзи, без когото не можеш.

Дотогава не се отказвай, а се наслаждавай на живота.