Червени рози, много балони и шампанско - месецът на любовта е вече тук и всяка представителка на нежния пол очаква с нетърпение най-романтичния и изпълнен с изненади ден от годината. 

Разбира се, Свети Валентин е празник, който обожава всяка дама, но поставя редица изпитания пред господата. И макар празникът да се отбелязва едва от няколко години в страната ни, той вече се превърна в чудесен повод да засвидетелстваме любовта и уважението си към половинката. 

 Ето защо тази година ще помогнем на мъжете да изберат подаръците, които изпращат правилните послания на любимите им. И тъй като става дума за предложения за подаръци, смятаме, че леките намеци не са достатъчни ясни за представителите на силния пол. 

Да, изборът на подарък за Свети Валентин никога не е бил по-лесен. 

Тази година проблемът с подаръците за Св.Валентин в решен! Испанският бранд UNOde50 ни предлага своята Genderless серия, в която могат да се открият доста унисекс модели. Каква по-добра идея от това да си подарите еднакви гривни, с които да се допълвате и визуално? Моделите са произведени в Мадрид, изключителна ръчна изработка и качество, в съчетание с невероятно нестандартни и разчупващи стереотипите линии. За повече испанска страст намерете най-близката UNOde50 локация до вас на unode50.com.

Омръзнаха ли ви старите, безлични пластмасови саксии? Всяка година прехвърляме растенията в освободената от по-голямото цвете стара и също толкова невзрачна саксия. Нека да помислим как пресаждането да ни донесе радост от това, че сме сътворили нещо красиво, а не просто, че е било нужно за да се развиват добре цветята ни. Имайки предвид, че краят на месец февруари е идеалният момент за пресаждане на цветя у дома, красивите саксии се превръщат в красив и практичен подарък за Свети Валентин. Комплектите от 3 или 4 керамични саксии са подходящи за всеки интериор. Разнообразието от цветове и дизайни е шанс на всеки да намери своята идеална саксия.

За всеки повод търсим прекрасен подарък и винаги го придружаваме с нежни пожелания в красива картичка, нали така? Вече може да бъдем много по-оригинални, с бижутата за гравиране на THOMAS SABO. Немският бижутериен бранд ни предлага различни варианти на гривни, колиета, висулки, дори и пръстени, на които можем да излеем мислите, чувствата и пожеланията си. Сами избираме шрифта, езика, символите, а гравирането става буквално на момента, така че остава повече време, за да изберем нещо и на себе си. :) Вижте повече на thomassabo.com.

Всяка дама иска да се почувства специална на Свети Валентин. Ето защо най-лесният начин да се зарадва е с качествена корейска козметика, която превръща разкрасителния ритуал в незабравимо преживяване. Хидратиращата и уплътняваща маска на JOWAÉ дава незабавен резултат и е подходяща дори за чувствителна кожа. Естественият произход на съставките и отличните хидратиращи свойства са пътят към красива и сияйна кожа, в която всички ще се влюбят. 

Свети Валентин е идеалният момент да покажете на любимия човек колко много значи той за вас. А най-хубавото е, че вече можете да го направите с прекрасен подарък, който казва повече от хиляди думи.