Искаш ли да знаеш как е изглеждала идеалната майка преди 50 години? Настрой се на тази вълна, затвори очи и ми кажи какво виждаш. Прекрасна дама, въртяща се около безупречно подредена кухня в престилка на цветя, с идеално оформена прическа и лек грим. Когато не е заета с крехкото печено за семейната вечеря, тази домакиня най-вероятно се грижи за прекрасните си рози на балкона, бродира или чете някое списание за дома.

А сега превърти напред 50 години и ще видиш, че днес е по-вероятно да бъде жената да бъде хваната как жонглира с работата на пълен работен ден, с това да се състезава с още поне десетина майки по пътя за поредния урок на голямото дете, да е съумяла да приготви нещо вкусно и здравословно, което да предложи на малкото си отроче след детска градина и всичко това, докато поства в общата група с приятелки, изпраща гласово съобщение на мъжа си как е минал денят й и препраща поредния мейл към свой колега... Истинска Жена чудо! И да, справя се с целия този натоварващ мултитаскинг и то блестящо, макар и да се срамува да си го признае!

Синхронът е абсолютно задължителен

Светът днес е толкова динамичен, че рядко имаме свободна минутка, в която да не правим нищо. Разбира се, всяка една от нас е намерила копчето, което да й помогне да се изключи за миг, за да се зареди с нови сили. Но съм сигурна, че и ти, както и аз, не би отказала помощ, която да ти спести малко време. Слава Богу, технологиите съществуват и благодарение на тях всичко се случва доооста по-лесно.

Надежда Росенова, един от най-популярните инфлуенсъри днес, е мама от съвсем скоро и вече й се налага да балансира между личния и професионалния живот. “Успявам да се справя с всички ангажименти, благодарение на Калоян, който ми помага за всичко. Моята тайна е моят прекрасен мъж.” 

Само преди десетилетие или две онлайн програми за обучение, смартфони и умни часовници дори не съществуваха. А днес всички те направиха така, че модерната работеща жена да присъства на среща, когато е с болното си дете у дома, да слуша готин подкаст, докато кърми и да отговаря на имейли по време на футболен мач. Натоварената професия на инфлуенсър изисква камерата винаги да е на една ръка разстояние и това със сигурност е доста по-трудно, особено когато в ръцете си имаш малко бебе, което очаква цялото ти внимание. За да е винаги в час със всичко, Надежда разчита на мултифункционалността, която намира в Samsung Galaxy Z Flip3 5G. Лидер и иноватор в сферата на телефоните със сгъваеми дисплеи, Samsung предлага изцяло новата екосистема от устройства, привличащи с красив дизайн, класа, извисяваща се над познатото, компактен размер, побиращ се и в най-тесните дънки, камера от напълно ново поколение и още, и още. 

“Смело мога да заявя: “Да, справям се”, споделя Надежда. Матей е планирано бебе и с Калоян се бяхме подготвили много добре, минахме и училище за родители. Телефонът ми Samsung Galaxy Z Flip3 5G е супер - както за нови мами, така и за всяка жена, която се опитва да върши по няколко неща едновременно. А това, че е сгъваем, е супер удобно по ред причини.”

Да уловиш идеалния кадър със стил

Отстрани всички майчета изглеждаме разхвърляни, но в главата си винаги сме добре организирани. И сме навсякъде, правейки по няколко неща. Самата аз като майка, признавам си, съм за никъде без смартфона си, който е спасителният ми пояс в редица ситуации. Защото, ако наистина през 2021-ва година искаш да си успешна и ценена, трябва да си наясно, че всеки един твой ход трябва да бъде правилно преценен. Перфектната снимка също, особено ако изкарваш прехраната си с нея.

Samsung Galaxy Z Flip е устройството, с което наистина можеш да изразиш себе си и уникалния си стил. Гъвкавият и подвижен корус за максимален комфорт и подобреният Flex режим предлагат нови възможности за взаимодействие. Благодарение на четири пъти по-големия външен дисплей можеш да вършиш куп неща без дори да разгъваш телефона – да проверяваш съобщения, да си пускаш музика, да следиш графика за деня си, да проверяваш прогнозата за времето, да контролираш колко крачки си направила. Но със сигурност нещото, което ме грабна, е Quick Shot за бързи селфита, без дори да се налага да отварям телефона! 

„За работата ми е плюс, това че има функция Hands-free - снимките и видеата ми стават много по-лесно, не ми е необходим статив например - всичко, което трябва да направя, е да наглася ъгъла на сгъване и да направя крачка назад за селфита – така не е необходимо да ползвам ръцете си. Този Flex режим е супер удобен и когато например искам да обменя във видео разговора опит с приятелки – поставям телефона сгънат под ъгъл на масата и се отпускам на дивана”, споделя Надежда, която използва всеки свободен миг, за да обсипва с целувки малкия Матей. „Постоянно гледам видеа, YouTube е неизчерпаем, както и моите въпроси, свързани с отглеждането на едно бебе. Благодарение на функцията DualView, гледам видеа и си записвам в бележки на телефона най-важното.”

Най-верният приятел на модерната мама е тук

Ако мога да избера кое е нещото, което ме отменя най-много като майка в ежедневието ми, което доста често би могло да се сравни с тотален хаос, е смарт часовникът! Наистина не мога да си представя, че майка ми и баба ми не са имали възможност само с един бърз поглед да видят кой им звъни и да проведат разговор, без да се налага да ровят в бездънната си чанта за телефона, да платят в магазина или аптеката, да изпратят съобщение с две докосвания или да проследят сърдечния си ритъм, ако щеш… Все едно са живели в паралелна Вселена, но без умни джаджи.

Galaxy Watch4 и Galaxy Watch4 Classic се отличават с елегантен и емблематичен силует, по-тънък корпус и възможности за персонализиране. По-голям дисплей, подобрения и разширена памет, уникален сензор BioActive, чисто нова операционна система Wear OS™ Powered by Samsung… Надали съществува по-невероятно уелнес изживяване, което може да си подари всяка модерна дама! „Отскоро ползвам Watch4 и стъпка по стъпка разкривам колко умни могат да бъдат тези джаджи. Предвид грижите ми около Матей, засега не се отдавам активно на спорт, но и аз с удоволствие броя например крачките си с часовника или пък преглеждам нотификациите за съобщения или имейли например през него, не през телефона – не е необходимо всеки път, когато сме на разходка, да ровя в чантата. А може би скоро, когато имам повечко време и с Калоян да можем да си организираме своеобразни съревнования, които да „измерваме“ с часовниците”, споделя своя опит на нова мама Надежда.

Симфония от ново поколение

Когато имаш малко дете времето за теб е доста ограничено. За сметка на това, винаги можеш да си доставиш малко удоволствие, дори и само слушайки любима песен, аудиокнига или подкаст, докато готвиш, тренираш или се прибираш от работа. И тук идва удобството на спасяващите положението най-малки и леки слушалки Galaxy Buds2. Край на досадно заплитащите се навсякъде кабели. Надежда също се доверява на стилните слушалки на Samsung и разказва с усмивка: „Определено намирам време за себе си - като например да вляза за дълъг душ или да си направя маска на лицето. Това се случва вечер, когато Матей заспи. Също така много често, докато Калоян гледа мач, аз си пускам някое информационно видео в YouTube и слагам слушалките си Buds2. На този етап друго не ми трябва.”

А какво по-хубаво от по-свободна, улеснена и по-малко стресирана мама!