Все повече слънчеви дни, високи температури и разцъфнала природа - пролетта вече е тук и ни обещава много приключения и добро настроение.

А за да посрещнем подобаващо топлото време, трябва да помислим и за смяна на гардероба. Време е да командироваме дебелите пуловери и да направим място за ефирните материи и свежите цветове. 

Именно сега, повече от всякога, имаме нужда да си подарим една разпускаща шопинг терапия. За щастие, вече е възможно да открием всичко необходимо на едно място, а именно в Сердика Център. Търговският център отново е отворен за посетители и е подготвил куп пролетни изненади. 

Разбира се, ние нямахме търпение да се впуснем в поредното шопинг приключение и да подберем най-интересните предложения за сезона. 

Шопингът може да започне сега!

Очарование през топлите месеци

Магазинът се намира на Ниво 0

Кои са цветовете на пролетта? Магазин Badoo отговаря именно на този въпрос с предложения в светлата гама. Ако търсите официален тоалет за специален повод или пък искате да изглеждате зашеметяващо в ежедневието, в Badoo можете да намерите предложения, които ще задоволят всеки каприз.

За различните и непокорните

Магазинът се намира на Ниво 1

Собственият стил на всеки от нас има за цел да привлича погледите и да ни отличава от всички останали. Точно това ни предлага магазин Scandal. Нестандартни материи, искрящи цветове и запомнящи се визии. А освен това, в Scandal можем да открием и аксесоари под формата на чанти и обувки, с които да допълним цялостната визия. 

Блясък за всеки специален повод

Магазинът се намира на Ниво 0

Именно през топлите месеци от годината се случват и най-вълшебните събития. Предстоящите празници са идеален повод да се поглезим с красота от Elisabetta Franchi. Разнообразието от официални рокли дават гаранция, че всеки може да открие точно това, което търси, за да блесне на предстоящите празници. 

Когато комфортът срещне модата

Магазинът се намира на Ниво 1

Вече планирате почивните дни, нали? А какво ще включва багажът ви? В магазин Diesel са помислили не просто за нашето удобство, но и за нашия стил. Тъкмо това е мястото, което ни настройва на пролетна вълна и ни кара да излезем навън, за да се порадваме на хубавото време и да бъдем забелязани. 

Господата имат нужда от нещо повече

Магазинът се намира на Ниво 1

Знаете ли къде можете да откриете модната линия на Христо Стоичков? В Teodor, разбира се. Това е магазинът, който съчетава спортно-елегантния стил с модерните изисквания към костюмите за най-важните поводи в живота на всеки човек. А ако представителите на силния пол търсят нещо по-подходящо за ежедневието, със сигурност ще го открият в Teodor.

Всеки може да се превърне в принц

Магазинът се намира на Ниво 1

Месец май е на прага ни, а с него идват и вълненията на абитуриентите. Независимо дали ви предстои завършване, или пък ще бъдете гост на такова, Carducci предлага разнообразието, което търсите. Разбира се, изборът на цвят и кройка оставяме изцяло на вас.

Когато той иска да бъде забелязан

Магазинът се намира на Ниво 1

Кой е казал, че мъжките костюми трябва да бъдат едноцветни? Monni ни доказват, че правилното съчетание на цветове и десени води до наистина впечатляващ резултат. А новата колекция определено привлича всички погледи. 

Подаръците, които всички искаме да получим

Магазинът се намира на Ниво 0

Все още не сте решили какъв подарък да купите за всички събития, които ви предстоят? Съветваме ви да се спрете на вечната класика - часовник или бижу. В Giulian ви очакват световноизвестни марки, доказали се във времето. 

Цветна радост за най-малките

Магазинът се намира на Ниво -1

Веселбата никога не спира, когато малките ни съкровища лудеят навън. Разбира се, за нас най-важно е те да се чувстват комфортно и да са облечени с качествени материи. А за тях от значение е дрешките им да са наистина специални. Точно такива са и новите предложения в Точици.

Ново място за детска мода

Магазинът се намира на Ниво -1

В Сердика Център отвори врати новият магазин Next. Предложенията в него включват както ежедневни дрешки, така и по-официални тоалети, за да се чувстват малчуганите като малки принцове и принцеси. 

Когато обувките са тайната ти страст

Магазинът се намира на Ниво 0

За финал, но не и на последно място, нека да поговорим за любимите на всички ни обувки. Те са нашата тайна страст, която показваме с гордост навсякъде. В Musette ни очакват разноцветни предложения на обувки и чанти, които обхващат модели, подходящи не само за официалните, но и за ежедневните поводи. 

Време е да се подготвим за новия сезон и си подарим доза свежест. В Сердика Център ни очакват нови колекции, които могат да задоволят всеки вкус и да отговорят на всяко търсене. Именно сега е моментът да се гмурнем в красотата и да се поглезим с нова дреха или аксесоар. А Сердика Център ще се погрижи да преживеем едно наистина вълнуващо преживяване.