Как протича ежедневието ви? Сигурна съм, че дните от понеделник до петък често преминават монотонно и всеки делник прилича на другия. Моята седмица не се различава от тази на още хиляди хора. Ето защо когато имам възможност да внеса повече настроение и цвят, винаги се възползвам.

За целта разчитам на верните ми помощници, които са неотлъчно до мен - смартфона, смарт часовника и слушалките. Именно това чудодейно трио ме спасява от скуката, помага ми в работата и в куп непредвидени ситуации.

Често се питам как бих се справила, ако те не са ми винаги под ръка и винаги стигам до един и същ отговор - без съмнение ще полудея. Защо ли?

Сутрешен съюзник за събуждане с усмивка

Разчитам на своя смартфон още от събуждането. Алармата с приятна мелодия ми подсказва, че е време да спра да се излежавам. Но не и преди да проверя какво се случва по света. Бързият преглед на новините на Samsung Galaxy Note20 Ultra ми дава цялата информация, за да бъда в крак с бързо променящата се обстановка не само в България, но и по света. 

Разбира се, любопитството ми надделява над скучните новини и превключвам на социалните мрежи. И когато на екрана се появява стара снимка, на която сме се събрали с любимата тайфа, веднага решавам, че следващото ни щуро виждане ще бъде още тази вечер. Набързо написвам общо съобщение до всички замесени и влизам в банята.

Хубаво е, че там мога да разчитам на Galaxy Watch3, който ми показва кой се е отзовал на поканата ми в последния момент. Още докато се сапунисвам, се усмихвам доволно, защото знам, че тази вечер ще се забавлявам.

Денят минава неусетно

Да, закъснявам... Както винаги. Но докато съм в сутрешното задръстване, предпочитам да се изолирам от света и да се заредя с положителна енергия за дългия ден в офиса. В тези ситуации мога да разчитам на Samsung Buds Live.

Те заглушават досадния шум около мен, благодарение на Active Noise Cancellation. Разговорите също не са проблем, защото слушалките имат 3 вградени микрофона, за да бъде връзката ми с другите с отлично качество.

Пристигам в офиса и се захващам с всички задачи, които ме очакват. Обикновено това е времето от деня, когато смартфонът ми остава на заден план, а в главен герой се превръща Watch3. Той не просто пасва идеално на всеки мой тоалет, благодарение на възможността за адаптиране на watchfacesкъм облеклото ми, но и ми показва всичко, което се случва около мен - известия, съобщения, обаждания. 

Признавам, че често поглеждам към него, когато се намирам в стресова ситуация. Той следи пулса и ми показва, ако съм прекалила с емоциите.

Предстои веселба

Часовникът ми показва, че е време да си кажа "чао" с офис атмосферата и да се впусна в градски приключения. Любимото заведение и приятелите вече ме очакват. 

Нужно ли е да казвам, че отново пристигам последна? Истината е, че всички смарт устройства на света не са достатъчни, за да променят характера ми. Поне в тези ситуации мога да разчитам на Samsung Watch3, който ми показва точно колко калории изгарям при поредното тичане и колко се повишава пулсът ми в такива ситуации.

За щастие никой не ми се сърди, защото бързам да покажа новото си бижу - Galaxy Note20 Ultra. Първото, което прави впечатление, е цветът му - "мистично бронзово". И тъй като моите приятели ценят добрата фотография, веднага отправят поглед към гърба на смарт чудото. 

Основната камера на Note20 Ultra e 108 MP. Ултрашироката камера е 12 MP, а третата също е 12 MP, а третата също е 12MP с перископна система и 50-кратно приближение. От казаното и видяното всички стигат до заключението, че това е телефонът, с който ще се снимаме. 

Няма да навлизам в подробности за всички странни пози и смешни физиономии, които правим, но важен е резултатът - смартфонът се справя отлично не само с нощния режим, но и със замъгляването на задния фон. 

Разглеждането и одобряването на снимките се случва с пълно мнозинство, за което основна заслуга има 6,9-инчовият дисплей с резолюция 1440 x 3088 и Corning Gorilla Glass DX.

А приятелите, които наистина разбират от техника, искат да проверят и какво могат да сътворят със S Pen. В Note20 Ultra той реагира за 9 милисекунди, което е наистина много, много бързо. 

Малко време само за мен

Срещата преминава като сън и отново се озовавам у дома, където мога да си почина след дългия ден. 

Нямам търпение да изгледам новата серия от любимия сериал. Гушвам се в завивките, грабвам таблета Tab S7 и набързо преглеждам какво ново се е случило в социалните мрежи, докато отсъствах от виртуалното пространство. 

Идва ред на филма. В никакъв случай няма да го гледам на 11-инчовия дисплей на таблета, а просто "запращам" картината към телевизора без нуждата от никакви допълнителни кабели.С обновената версия на Samsung DeX това става още по-бързо и лесно. Вече не ми остава нищо друго, освен да се потопя в измисления свят и да се насладя на красивите цветове. Лека нощ!