dm празнува своя рожден ден през септември и кани всички нас, верните й фенове, да отпразнуваме заедно с нея изминалата първа, повече от успешна, година в онлайн пространството! 

Казват, че първата година е ключова за всеки един от нас. Това важи с пълна сила за всеки един човек, услуга, стока или бизнес. 

dm открива своя първи магазин в България през януари 2009 г. в гр. Видин, като оттогава досега не спира да очарова своите потребители с богат асортимент от над 16 000 топ продукта от категориите красота и здраве, бебе и домакинство. Специално произведените за dm марки пък представляват широка гама от над 27 марки, в които основният акцент е екологичността на производството, а най-застъпени са категориите натурална козметика и здравословно хранене, като, разбира се, магазинът предлага дребен текстил, богат сезонен асортимент и дори храна за домашни любимци. 

За 14 години dm се превърна в безспорен лидер в страната по оборот в търговията с дрогерийни стоки, благодарение на своите 108 магазина в 39 града в България.

През 2022 г. любимият dm откри своя онлайн магазин, който за отрицателно време се превърна в любимо място за всички нас. Екипът изпращаше с всяка своя пратка запазеното си послание: "Тук съм човек, тук пазарувам!", с което гарантираше, че винаги ще постави ТЕБ на първо място, без значение дали си клиент, служител или партньор.

Без съмнение през последните 365 дни dm се превърна в истински приятел, който винаги отговаряше и на най-смелите ни очаквания и нужди и заедно изгради безценна връзка със стотици хиляди хора в цялата страна. 

Затова, по случай първия рожден ден на онлайн магазина, от dm са подготвили страхотни изненади и комплименти, с които да отбележиш повода и да станеш и ти част от празника на любимия си магазин.

В периода 14.09. - 20.09.2023 г. ти и всички регистрирали се клиенти в Моят dm имат възможността да получат 15% отстъпка при пазаруване в онлайн магазина на dm или през мобилното приложение Моят dm-App. За да се възползваш от отстъпката, не е нужно да бъде достигната минимална стойност на поръчката.

Ако пък все още нямаш регистрация, не унивай - направи бърза и лесна Регистрация в Моят dm (dm-drogeriemarkt.bg).

В периода от 00:00 на 21.09. до 23:59:00 на 27.09.2023 г. всички регистрирали се клиенти в Моят dm ще получат безплатна доставка при пазаруване в онлайн магазина на dm или през мобилното приложение Моят dm при поръчка за минимум 25 лв.

Не е за изпускане, нали - любимите продукти с напълно безплатна доставка!

Развихри се и се вдъхнови от богатата гама продукти в dm, зареди дома с всичко необходимо за ново начало и създай перфектната есенна визия, за която мечтаеше цяло лято още сега.

dm - тук съм човек, тук пазарувам! Честит рожден ден! И поне още 100 години заедно да създаваме приятелства и да празнуваме красотата!

 

 


*От 15% отстъпка на всяка онлайн поръчка могат да се възползват само клиенти, които имат Моят dm акаунт.