Или как грозното пате се превърна в красив лебед в собствените си очи

Всяка жена иска да изглежда добре и полага грижи за външния си вид. До къде обаче трябва да стигне една дама в стремежа си да бъде привлекателна и има ли граница, която не бива да се преминава? Отговори на тези въпроси дават безброй известни (и не толкова) личности, които буквално са се превърнали в жертви на собствената си мания.

Казват, че първата стъпка е най-трудна. Веднъж обаче, ако една дама има „късмет” (и финансова възможност) да посети кабинета на пластичния хирург, тя никога не се отказва - всеки път открива нови и нови несъвършенства, които трябва да бъдат коригирани.

Вижте момичето, което премина през Ада в името на красотата. Дълги години тази китайка страда от комплекси, породени от външния й вид, докато един ден не среща своя „спасител”. Момичето попада в лекарския кабинет и операциите следват една след друга. Носът, устните и скулите са първите неща, които китайката „поправя”. Следват още куп процедури, докато най-накрая грозното пате не става красив лебед в собствените си очи.

Дали си е заслужава, преценете вие. Вижте трансформациите на това момиче, чийто животът се преобръща на 180 градуса след срещата с пластичния хирург:

 

А ето и няколко жертви на пластичната хирургия: