На 13-и декември (сряда), в 01:31 часа, на 20 градуса в знака Стрелец ще се случи Новолунието.

Новолунието се случва, когато Луната направи една пълна обиколка на астрологическото колело и застане редом до Слънцето. Двете небесни тела изразяващи мъжкото и женското начало, майката и бащата, минало и настояще, емоции и индивидуалност, Ин и Ян се сливат в топла прегръдка.

С нея настъпва онзи магически момент, в който вратата на възможностите се отваря и ни допуска в безплатния магазин с чудеса.

Доверието, обичта и вярата са ключови думи в това събитие. Имайте ги и се оставете в обятията на времето. Изречете високо и на глас своите мечти и желания, свържете се с тяхното сбъдване и дори за миг повярвайте, че ги имате, докосвате и прегръщате.

Изберете първите 8 часа от началото на събитието и изпишете или визуализирайте 1-2 ваши най-силни желания. Изписването може да се случи в тефтер или лист хартия. Тези, които умеят да създават намерения чрез визуализация и изричане могат да не ги записват. Изберете наричания, които най-много усещате като свои.

Например: искам да реализирам, успявам да сбъдна, решавам, получавам, избирам и др. Опитайте се да изписвате своето най-ценно и важно желание 21 пъти в продължение на 21 дни. Без да пропускате! След този период съберете всички листове и ги унищожете или забравете. Ако изгорите хартията я пуснете във въздуха. Ако решите можете да я пуснете в течаща вода. Може просто да оставите тефтера далеч от вас в къщи и да забравите за него. Идеята е след 21-вия ден да се доверите на Вселената и да спрете да мислите за мечтата си.

Изписвайте желанията със сърце и любов. Преживейте ги като изпълнени и осъществени в реалния живот. Това новолуние е възможност да реализирате желания, свързани със следните теми:

Оптимизъм. / Решавам да бъда оптимист и да вярвам в себе си.

Пътувания. / Реализирам с лекота пътуване до…

Взаимоотношения. / Реализирам по-лесни, приятелски взаимоотношения с хората. Доверие. / Развивам повече доверие към себе си или другите.

Обучение. / Успявам да завърша висшето си образование в …

Курсове. / Успешно завършвам курс по …

Реализация. / Успявам да се реализирам в …

Отношения с чужбина. / Успявам да осъществя намерения в …

Разрешаване на виза. / Получавам виза за …

Хоби. / Намирам начин да развивам своето хоби.

Лично развитие. / С радост получавам нова информация, свързана с личното ми развитие.

Знак Стрелец управлява здравето в областите на тазобедрените стави, бедра, черен дроб. Сега е моментът да пожелаете оздравяване и намиране на правилните лечители в областта на тези органи и проблеми.