Една връзка винаги създава задължения. Изведнъж поемате отговорности и трябва да мислите и да се грижите за някой друг, освен за себе си. И промените не спират дотук. Може да се наложи по някакъв начин да "пожертвате" кариерата си, приятелите си, но и свободата си. И с всичко това трите зодиакални знака, които ще споменем по-долу, не могат да се справят.

Стрелец

Първият в тази категория е мъжът Стрелец. На първо място, той е човек, който по принцип не иска да поема отговорност. Той иска да бъде свободен и независим. Той не понася проверки и не се отчита пред никого. Не може да се справи с рутината и му е скучно да вижда едни и същи лица отново и отново. Връзката го лишава от промяна, кара го да се извинява, а именно защото не е сам, не може да прави всичко, което иска, независимо дали е свързано с дейности или пътувания.

Козирог

Най-големият страх на Козирога е свързан с това дали връзката и задълженията, свързани с нея, ще се отразят на кариерата и работата му. Това е знак, който не преговаря за нищо в работата си, поставя си цели и не иска никой да пречи на професионалното му развитие. Така че е много възможно той да смята, че една връзка застрашава кариерата му, тъй като се нуждае от време и пространство, за да се развива, и между любовта и кариерата му, знаете, че ще избере кариерата, без да се замисля.

Водолей

Водолеят е човек, който не може лесно да прави компромиси във връзката си. Той иска да бъде самостоятелен и независим. Той е малко... самотен вълк, когато става въпрос за романтика. Той не може да прави много неща с половинката си, не може да издържи и има чувството, че се "задушава". Неговата независимост е за него преди всичко и ако я няма, не може да функционира. Така че връзка, която според него "заплашва" да промени живота му, той ще се опита да избегне, доколкото може.