"Игрите" вече са към своя край. Остават броени дни до финала на предаването, а все по-често задавания въпрос е: "Кой ще победи?"

Георги, когото всички наричат Гого, се очертава като фаворит в четвъртия сезон. Постиженията му и енергията, с която се хвърля във всяка битка, впечатляват феновете на шоуто.

„Гого на финал“, „Човекът племе“, „Гого е моят фаворит – силен, умен, възпитан, браво! Родителите му могат да се гордеят с него“ - това са само част от коментарите в социалните мрежи, в подкрепа на „черната нинджа“.

Подбрахме пет от най-изявените му качества, които го правят именно това – всеобщ любимец:

Забавен е

Гого определено печели публиката с уникалното си чувство за хумор и начина по който реагира в повечето ситуации. 

Силен е

Минава през всяко препятствие като торпедо. Физическата подготовка на черната нинджа очарова всички, а това може да му донесе и заветното първо място на финала. Има свой собствен стил. Той се облича по особен начин, поведението му се отличава, стратегиите му в игрите винаги са премерени 

Лоялен е

Той не отстъпва от принципите си. Бори се  във всяка битка като за последно. Не предава съотборниците си и държи на всяка своя дума.

Чаровен е

Непременно не бихме изпуснали и факта, че заразителната и чаровна усмивка на Гого е голям бонус към целият му персонаж в предаването. 

В социалните мрежи стотици дами не скриват пристрастията си към нинджата както в ролята му на фаворит в „Игрите“, така и в ролята му на красив мъж. 

Има защо, мили дами! Има защо...