Всеки, който е ходил на театър, със сигурност е усетил невероятната атмосфера на това място, сякаш някаква магия обгръща всичко – сцената, зрителите, актьорите. Любителите на театъра, веднъж докоснали се до тази магия, не могат да се отделят от нея.

Тази година на 14 септември (събота) в София ще се проведе „Нощ на театрите”. През целия ден и през цялата нощ ще има различни театрални мероприятия. За почитателите на театралното изкуство това ще бъде истински рай. Във всеки един софийски театър и дори в клубовете човек ще може да се наслади на различно представление. Има представления, които започват по-рано през деня, така зрителите ще могат да отидат на повече от едно, за да оползотворят максимално театралната нощ. Ще има оперни изпълнения, различни творчески работилници, уроци по танци и т.н. Някои от представленията, които можете да посетите са: „Идиот”, „Търси се стар клоун”, „За какво е нощта”, „Ритъм енд блус”, „Медея, майка ми” и още много други. Определено преживяването си заслужава.



На 14 септември през деня можете да посетите представлението „Чудесата на Мери Попинз”, което ще очарова и малки, и големи. Пиесата е дневна и е подходяща за деца. Посещавайки това представление, имате удоволствие да започнете деня си с голяма доза добро настроение и след това да се насочите към вечерната част на „Нощ на театрите”.

 

 


„Чудесата на Мери Попинз” е прекрасна пиеса, която е насочена предимно към децата, именно и поради това сюжетът ги пленява толкова. На улица „Черешово дърво” 17 попада странната гувернантка Мери Попинз. Тя е като фея, която омагьосва децата, дарява им радост и безгрижие и най-вече създава един свят само за деца.
Всеки тайно пази детето в себе си. Затова и за тази пиеса няма определена възрастова група посетители, към която е насочена. Тя е за всеки човек, който се чувства дете.
Билети за „Чудесата на Мери Попинз” на изключително атрактивна цена може да намерите тук. Възползвайте се от офертата и се насладете на уникалното преживяване.