Тhe LOVE MATCHING event, където инфлуенсъри ще се срещнат с брандове и агенции и теб, се организира от Radostna и има една цел: забавление, снимки и нови познанства с цел реализиране на бъдещи партньорства.

Имаш ли си любим инфлуенсър, който е участвал в риалити по телевизията или Къщата на инфлуенсърите? Следваш ли някоя мадама, която много искаш да видиш на живо? Вероятността да е на това парти е много голяма, а и дори да не е - със сигурност няма да останеш разочарована, защото организаторите обещават забавление, запознанства, подаръци и изненади. Освен това в кътовете за снимки за вас ще работят 4 фотографи, а снимките после можете да ползвате където и както намерите за добре.

На the LOVE MATCHING event ще се случат поредица от забавни моменти, които да сближат различните групи гости, да ги мотивират да говорят помежду си, да разменят контакти и да се заредят с положителни емоции.

 

Лекции, официално говорене и слушане няма да има. Форматът предполага забавна и парти комуникация, която да отпусне гостите и да ги накара да общуват в най-ведрия си и спокоен вид.

Партньорите на партито ще се постараят да ги запомните и заобичате още повече.

Входът е безплатен и скоро регистрацията ще бъде затворена, затова побързайте да видите поне 100 инфлуенсъри на едно място: https://forms.gle/WXY2yCN5WEk2nsVr6

Ако искаш да работиш с инфлуенсъри, да се снимаш с тях, просто да се запознаеш или да им зададеш въпроси, ела на 12.02.2023 в Culture Beat Club от 17 часа.

 

Всички новини, партньори и какво да очаквате можете да следите във Facebook страницата на Influencer Media Bulgaria и събитието: https://www.facebook.com/events/1786657921727798

Ти коя популярна личност от Instagram, TikTok или Youtube би искала да срещнеш и заради когото би посетила това събитие?

За въпроси и желание да се включите по по-специален начин в събитието, смело пишете на [email protected] .