Мащабното събитие на стадион „Васил Левски“ бе съпътствано и с няколко зелени каузи

Тази събота на стадион „Васил Левски“ се състоя едно от музикалните събития на година – грандиозният концерт на Владимир Ампов – Графа пред повече от 20 000 човека. Концертът бе осъществен с подкрепата на ПроКредит Банк и се превърна в единствения в историята концерт на български поп изпълнител пред толкова многобройна публика.

„Мечтите се сбъдват и благодарение на едни мои приятели и съмишленици, без които този концерт нямаше да бъде възможен. Това са ПроКредит Банк. Казвам го с много благодарност, защото нямаше как това да е реалност без тяхната подкрепа. Освен всичко те се вълнуваха през цялото време заедно с нас и бяха съпричастни с всеки един детайл от шоуто. Благодарим от сърце“, сподели Графа по време на шоуто.

Заедно с невероятния концерт, по време на събитието ПроКредит Банк осъществи и няколко зелени инициативи, които се превърнаха и в мисия на събитието. На територията на стадиона и извън него, Банката и партньорите им от ЕКОБУЛПАК България разположиха повече от 50 контейнера за разделно изхвърляне на отпадъци и събраха над 780 килограма боклук, готов за рециклиране.

Седмици преди старта на концерта Графа, ПроКредит Банк и Центъра за градска мобилност започнаха кампания, с която насърчиха голяма част от гостите на събитието да дойдат до стадиона с градски транспорт, пеша или с велосипед. Самият Влади Ампов – Графа пристигна с метро до мястото на събитието в деня на шоуто.

Сцената бе единствена по рода си и за първи път изградена в България, а всяко изпълнение бе допълнено специална мултимедия. Грандиозният концерт не остави никой от публиката равнодушен. Над 20 000 човека пяха заедно с Графа и специалните му гости – Мария Илиева, Михаела Филева, Веско Ешкенази и Мистерия на българските гласове, Junior Band, Dj DiМО.BG и DJ Burlak.