Пожеланията за 8 март никога не остаряват. Те носят настроение, емоции и положителен заряд. 

Подходящото и интересно пожелание за 8 март може да зарадва любимата жена, сестра, майка, приятелка и колежка повече и от букет цветя или подарък. Изберете красива картичка и напишете мило послание, което ще предизвика щастливи усмивки в този хубав ден.

 

Пожелавам ти една ръка, на която да се облегнеш,
едно рамо, на което да стихват тревогите,
една обич, която да носиш в сърцето си,
един път, който да те води към хората,
една цел, която да те води в живота,
за да бъдеш истински щастлива!

 
Бъди горда и уверена жена, бъди смела в мечтите и начинанията си, покорявай с красотата си на богиня! И не забравяй, че твоето призвание е да правиш света по-добър!

 

Бъди като тревата - изправяй се, когато те газят!
Бъди като кокичето - намирай топлина, дори в снега!
Бъди като звездите - близка и далечна,
даряваща любов и светлина!

Честит 8 март! Нека този ден се превърне в приказка и тази приказка да не свършва никога. Бъди обичана жена, майка, съпруга. Бъди горда не само с постиженията си, но и с грешките си. Бори се за това, което ти принадлежи. Пази сълзите си за важните неща, а усмивките - раздавай всеки ден.

 

Пожелавам ти смелост, за да мечтаеш, и дързост, за да осъществиш мечите си. Вярвай в себе си и никога не се подценявай. Щастието е вътре в теб и няма материални измерения. Открий какво те прави щастлива и създай своя приказка. Радвай се, че си жена и покорявай с красотата си. Честит празник!

 

Не пренебрегвай силата си на жена - уважавай я, отглеждай я внимателно и с много грижи! Позволи на другите да ти се възхищават и с гордост приемай комплименти. Нека този ден ти напомни колко е хубаво да си жена!