Сватбата е един от най-щастливите и запомнящи се моменти в живота на всяка дама. Днес ще ви представим няколко от най-шантавите сватби, които със сигурност младите семейства и техните гости ще помнят до края на живота си.

 

Красотата не е най-важното нещо на света. И доказателството за това е тази двойка, която е решила да се въплъти в образите на Шрек и Фиона.

 

Анимационните филмчета са дошли в повече и на тези младоженци. Гостите им също нямат против да влязат в образите на любимите си герои. Все пак сватбата трябва да бъде незабравима…

Тази дама успя да изпълни детската мечта на милиони момичета. Макар и за ден, булката се въплъти в ролята на феята от „Питър Пан”.

 

Сватба в стил „Междузвездни войни”? Интересно хрумване…

 

Кой каза, че роклята и костюмът са задължителни?

 

Намазани с грим по цялото лице, със сигурност сватбата на тези „клоуни” е била като на цирк.

 

„Май трябваше да събера пари за рокля”, си мисли булката, докато младоженецът е по-щастлив отвсякога, макар и любимата му да събира вторачените погледи на всички…

 

Виждали ли сте по-щастлива булка от тази? Определено това ще бъде една от най-забавните снимки, с които този мачо ще се гордее пред децата си.

 

Със сигурност това не е начинът, по който повечето дами си представят сватбата. Щом обаче тази булка се харесва така, не ни остава нищо друго, освен да й пожелаем дълъг и щастлив семеен живот.

 

Готови за снимка… Щрак! Интересен фотос, с който, ако младите не се гордеят до края на живота си, то поне ще предизвикват усмивки по лицата на хората, които разглеждат сватбеното им албумче.

 

Някои наемат скъпи коли, за да направят сватбата си незабравима, а други пък предпочитат да се венчаят в… багер.