Тежко е да прекарваш ежедневието си във фитнеса. Би било много по-лесно да прекарваме време там, ако гледахме на него като на игра. Вероятно за братята Строе прекараните часове в тренировки са просто детска игра… буквално.
 

Момчетата, обявени за най-силните деца в света, живеят в Галати, Румъния заедно с майка си и баща си, който е личният им треньор. Джулиано е на 7г., а Клаудио на 5г. Двамата започват да вдигат тежести на възраст от 2г., което им помага да се развият физически, достатъчно, че да бъдат най-силните в света за възрастта си.
 
Всяка сутрин братята прекарват по два часа в тренировки, разбира се, под зоркия поглед на баща си. Докато връстниците им тепърва се запознават с буквара, Джулиано и Клаудио усъвършенстват техниките си на лоста. Момчетата се хранят здравословно, спазвайки меню, изготвено специално за тях от баща им. 
 
На крехка възраст от 7г. днес Джулиано Строе държи световния рекорд от 90 вертикални набирания на лост. Радостният баща споделя, че се надява синовете му да станат звезди, но разбира се до тогава има много време, което ще прекарат в тренировки. Той категорично обещава, че момчетата му няма да бягат от часовете, за да ги прекарват във фитнеса. 
 
Днес братята Строе са известни по целия свят, а профилите им във фейсбук са следени от десетки хиляди жители от всички континенти.
 
Болни бащински амбиции или горд татко, борещ се за бъдещето на синовете си, преценете сами: