Ние българите, често отделяме предостатъчно време за избирането на подаръци. Но истината е, че никога не знаем дали това, което сме избрали, със сигурност ще се хареса. Е, ще ви представим най-скъпите подаръци в света, които определено са били харесани, ако не заради предназначението си, то поне заради пръснатите за тях пари. Настанете се удобно, защото някои подаръци ще ви се сторят толкова абсурдни, че ще ви се завие свят!

  1. Невероятни слушалки са познати на всички под името Dr.Beats By Dre, но тези на снимката са покрити със злато и диаманти, инкрустирани от Сваровски. Цената им е три хиляди долара. Е, какво смятате? Бихте ли ги подарили на любимия човек или бихте ги задържали за себе си?



  2. Тази табла за скрабъл, която виждате на снимката, не е от тези, които можете да намерите в магазина на ъгъла. Напротив, тя е ръчно изработена от черешово дърво и кожа. Цената й е три хиляди и петстотин долара.

  3. Ммм, как вкусно ухае! На кафе и също на един чудесен подарък – Кафе Тера Нева. То расте в Перу и без съмнение е едно от най-вкусните на света. Продава се в Лондон и не е много известно заради високата си цена, която наброява почти шест хиляди долара за половин килограм.



  4. Новият iPhone излезе на бял свят преди няколко месеца, но ето че вече е и в нашата класация! Предлагаме на вашето внимание телефон, покрит с диаманти и платина. Дъщеря ви би му се зарадвала, със сигурност вие също. Питате за цената му? – Шестнадесет хиляди долара.



  5. Имате нужда от флашка? Какво ще кажете за тази? Направена е от диаманти, рубини и сапфири и разполага с памет 32ГБ. Без съмнение, най-скъпата флашка в света, със своята цена възлизаща на тридесет хиляди долара.



  6. Очите ви не лъжат! Това, което виждат е домакински уред с покритие от 24-каратово злато и торбичка, направена ръчно. Цената Му е един милион долара. Не се скъпете мъже! Покажете на жените си, че ги обожавате с подарък като този – прахосмукачка от злато.


  7. Този молив, произведен от Фабер Кастъл, е направен от чисто злато и е инкрустиран с диаманти. В целия свят има само 10 екземпляра, така че побързайте! Колко пари ще ви трябват ли? – Около сто хиляди долара.


  8. Това е един ценен подарък и за най-малките, но се съмняваме, че те биха оценили истинската му стойност. На пръв поглед играчка, а всъщност колекционерски екземпляр на стойност двадесет хиляди долара. Колата под името BMW 1936 е направена с толкова детайли, че често можете да я сбъркате с истинския ви автомобил, хаха!