Събитието ще подкрепи предприемаческата дейност и три благотворителни каузи

Целодневното събитие “Денят на жената предприемач 2022” ще се проведе на 24-ти ноември 2022 г. в Гранд Хотел Милениум София, от 9.30 часа. „Жената в различните ѝ роли“ е тазгодишното мото на българския формат.

За събитието е подготвена разнообразна и интересна програма, както за дневната, така и за вечерната част на събитието. През деня ще има 5 обучителни класове, които ще са посветени на следните теми: „Личен бранд в синергия с корпоративен бранд за по-успешен бизнес?“; „Личен стил и визуален имидж. Как да създадем свой собствен бизнес стил?“; „Постигане на баланс между личен и професионален живот. Значение на емоционалната интелигентност при управление на бизнеса.“; „Презентационни умения и изкуството да продаваме по-ефективно?“ „Дигитализация на бизнеса като основен фактор за успех. Как да дигитализираме бизнеса си?“. Отделно от обучителните модули, ще има и бизнес изложение, в което различни компании ще представят своята дейност, експертиза и добри практики. Също така през дневната част на събитието ще се организират срещи с едни от най-успелите имена на предприемачеството у нас. За по-доброто и ефективно провеждане на тези срещи е създадена специална нетуъркинг платформа, която ще дава възможност на всички участници да запазят час за разговор с желан от тях събеседник предварително.

Във вечерната част ще се включат различни представители на международни организации, които ще проведат дискусия на тема: “Как да развивам успешно бизнеса си в България и как да разширя дейността си в международен план?”. Като фокусът ще бъде свързан с мотивация на българските предприемачи да развиват своята дейност в страната. По време на коктейла гостите ще могат да се насладят на театрална постановка, представяща жената в различните ѝ роли. Вечерта ще бъде наистина вълнуваща, защото освен полезни дискусии, музикални изпълнения и театър, гостите ще бъдат въвлечени в интерактивна escape игра.

Първата кауза е на фондация “Emprove”, която подкрепя жените да сбъдват мечтите си независимо от неприятните ситуации, които им се случат в живота. Фондацията е общество, което обединява дами, които са станали жертва на домашно насилие, като разказва техните истории, обръщайки внимание на инициативи за превенция и информираност на обществото по темата.

Във вечерната част на събитието ще бъде подкрепена една топлеща сърцето кауза - „Предай нататък“, като ще бъдат събрани средства за коледни обеди и вечери в домове за възрастни хора. Инициативата е създадена през 2016 година и оттогава насам в нея са взели участие над 1500 човека и фирми.

Не на последно място, Асоциацията призовава всички гости на събитието и присъстващите бизнесите да окажат подкрепа на "Фондация за нашите деца", като си закупят за офиса и дома кафе „Селена“, което е създадено специално за Асоциацията на жените предприемач и за насърчаване на каузата.