Сигурни сме, че знаете любимите пози, игри и целувки, които карат партньора ви да достига връха на наслада. Сега ще ви разкажем за една точка на тялото му, която дори при леко стимулиране може да го накара да не ви забрави... никога. 

Оставяме настрана Федероса, точка, която се намира на ануса. Не всеки мъж би реагирал добре, повечето биха го приели доста крайно и като намек за сексуалността им. Физическото удоволствие от стимулирането на тази точка е огромно, но повечето представители на мъжкия пол не могат да преминат психическата граница към това удоволствие.
 
За щастие, има и друг начин да го накарате да крещи от блаженство. Това е точката F (френулум)! Точно там са събрани много нервни окончания, които са причината за възбудата, която идва при допир и не само...
 
 
Къде се намира? 
 
Мислено си представете триъгълник на мястото, където пенисът се слива със ствола. В средата на този триъгълник се намира вълшебната точка. Запомнете, бъдете внимателна. Това място е изключително чувствително, не бъдете груба! Действайте бавно и най-добре с език, а след това... виковете на парньора ви ще събудят съседите! 
 
Давайте смело и се забавлявайте!