Температурите се покачват и всичко, от което се нуждае една дама, е стилно ветрило, с което да преодолее горещите дни. Ако нямате такова, то тази статия е за вас, нека заедно да си направим едно!
 
Стъпка №1:
Необходими материали:
- 22 пластмасови вилици
- Секундно лепило
- Дантелени лентички с декорации(по избор)
- Сатенена лента
- Малки перлени мъниста и цветенца за декорация
- Лист хартия
- Диск
- НожицаСтъпка №2:
Очертайте диска върху белия лист и изрежете внимателно по контура, докато получите правилна окръжност. Сгънете по средата и отново изрежете, спазвайки контура.

Стъпка №3:
Сложете малко лепило по долната част на вилиците и ги залепете внимателно за листа така, както е показано на снимката. Стъпка №4:
Докато поставяме основите на нашето ветрило, то нека не забравяме за неговата украса. Можете да оставите лепилото, тъй като за момента няма да ни бъде необходимо. Вземете копринените лентички с декорациите и ги „нанижете” на вилиците. Помагайте си със следващите изображения. Стъпка №5:
Залепете част от цветенцата за декорация в горната част на вилиците, а останалата част разположете по хартия. Вложете естетика, нека се получи красиво!Стъпка №6:
От сатенената лента направете красива панделка и я залепете за хартията. Бъдете много внимателни!Стъпка №7:
Вашето ветрило е готово да влезе в роля! Ваш е изборът дали да го ползвате в дома или да се похвалите с красотата, която току-що създадохме заедно.