Швейцарският перфекционизъм среща изтънчеността и елегантността, благодарение на комбинацията от безупречни часовникови механизми и оригинален, отличим дизайн. Именно това характеризира новата серия на Swatch SKIN, която e доказателство, че не съществува компромис в нито един от моделите на бранда, и която вече може да бъде открита и на българския пазар.

Многоцветна, иновативна, впечатляваща – като за истински ценители SKIN отбелязва начало на новата ера на най-тънките модели часовници Swatch! Новите и тънки модели имат силата да променят вътрешния минимализъм на всеки. Swatch SKIN е проекция на отговора на онези времена, в които хората се нуждаеха от прост и изтънчен часовник, който да бъде необходимият завършек на всяко облекло. 

Вдъхновена от тръпката на непознатото, красотата на движението и очакването на промяната, колекцията SKIN на Swatch представя няколко модела с минималистичен дизайн в два различни размера на корпусите, подходящи и за двата пола. Новият стил постига изчистена елегантност, благодарение на отличаващия се иновативен, двойно инжектиран корпус със специална двуцвентна вълнообразна форма, намиращ се по дължината на оформящия ръб.

От SKINSKIN с неуловимия телесен цвят “nude” до привличащата чернобяла комбинация на SKINNOIR, всеки от моделите разкрива поразяващия вълнообразен елемент както и новия дизайн на короната (с форма на скъпоценен камък) и изтънчения вид на циферблата. Тази нова многоцветна колекция се предлага в два размера Regular и Big като всеки модел се носи с лекота, която дава усещане за свобода и вдъхновение за движение.

Вниманието ви несъмнено ще бъде привлечено от всички 11 попълнения, символ на простичкия и лесен начин на бъдем елегантни, но сме сигурни, че като съвременни дами, ще се влюбите в новия Elegant/Sensual! Създаден за онази жена, която се движи грациозно, но и живее на бързи обороти, този часовник е перфектното допълнение към нейната женствена визия. SKIN Elegant/Sensual е моделът, който през деня носи увереност на работното място, а вечер – невинната радост и доза лудост на дамата, запазила в себе си очарованието на дете!

Усещането за движение се подсилва от всеки елемент на дизайна на 11-те бижута от серията SKIN. Вдъхновен от мечти, идеи и възможности, #YOURMOVE е история за преобразяване. Това е приказка за свободата, разкриваща основните движения на живота, когато си позволяваме да покажем емоции, да създаваме промени и да танцуваме с непознатото. Със серията SKIN, самоизразяването се превръща в сила да се сближаваме помежду си с увереност и да живеем по свои собствени правила.

Tака новото попълнение в семейството на Swatch SKIN се превръща в синоним за истинско произведение на изкуството, което материализира в едно швейцарското качество и усет за естетика!