Неочаквано тази 2020-та година преобърна представите ни за много неща. Научихме се на нови ценности и много важни уроци. И макар плановете ни за годината да бяха разбити на пух и прах, ние вярваме, че най-хубавото предстои и то ще бъде много по-добро от всичко, което сме си представяли. Вече знаем колко е важно да откриваме щастието всеки ден и да изпълняваме дори ежедневните задачи с желание и усмивка.

Пазаруването е сред тези ангажименти, на които обикновено гледаме с досада. Но от 20-ти август магазини dm ще ни зарадват не само с прекрасния си и добре познат асортимент, но и със страхотни новини.

От 20.08.2020г. в дрогерии dm в цялата страна ще можем да пазаруваме по нов начин, а именно трайно изгодно. Занапред в dm няма да има ценово „нагоре-надолу“, а само дълготрайни цени, като поне четири месеца те няма да бъдат повишавани. Така dm гарантира пазаруване без стрес в своите магазини, пестейки време и пари.

В какво се състои новата ценова стратегия на dm?

Ще пазаруваме спокойно и уверено. От 20-ти август ще можем да се възползваме от дълготрайни цени на всички продукти. Магазини dm въвеждат иновативен начин да се радваме на достъпни стоки, без да се притесняваме, че трябва бързо да се възползваме от специални цени и акции, които ще изтекат. В dm ще ни очакват дълготрайни цени, за които е гарантирано, че няма да се покачват поне в рамките на 4 месеца.

Ценовата стратегия на дълготрайните цени съществува от 90-те години на миналия век и се прилага успешно години наред в 9 държави в dm концерна, сред които Германия, Австрия, Унгария, Чехия и Словакия.

Независимо от какво имаме нужда, дрогерии dm ще се погрижат за нас с винаги качествени продукти на дълготрайни цени.

Дълготрайните цени ще обхващат целия асортимент от стоки от всички категории. Независимо какво търсим, пазаруването ни в dm ще бъде на изгодна цена. По този начин вече не е необходимо в dm да преследваме краткотрайни акции или да се презапасяваме с ненужни неща само защото в даден момент са намалени. На всички ни се случва да изхвърлим нещо с изтекъл срок на годност…, а дори не сме се сетили да го ползваме. Сега вече няма нужда да трупаме ненужни флакончета и кутии. Именно в това се състои едно от предимствата за нас - клиентите на dm. Трайно изгодните цени ни гарантират истинска шопинг наслада и спокойно пазаруване.

Всеки от нас заслужава да пазарува с удоволствие – във всеки един момент, не само от време на време.

През последните няколко месеца станахме свидетели на огромни промени в света. Промени, които се отразиха не само на нас, но и на начина ни на пазаруване. Но от 20-ти август вече можем да си отдъхнем спокойно и да не мислим за презапасяване с различни стоки за дома и бита. ТРАЙНО ИЗГОДНИТЕ предложения в дрогерии dm имат за цел не само ни докажат, че клиентът винаги е на първо място. Най-важното е, че всеки заслужава да пазарува на изгодни цени тогава, когато наистина има нужда.

„По време на пандемията наблюдавахме колко несигурни и стресирани бяха хората. Това доведе до паническо натрупване на големи количества продукти, които не допринесоха за сигурността на хората, а натовариха бюджетите на домакинствата. Във времена на криза за нас е важно клиентите да знаят, че в dm може да пазаруват спокойно, защото продуктите за тяхната лична грижа и за дома са изгодни днес и утре, и вдругиден. И така седмици наред. Защо човек трябва да губи скъпоценно време в постоянен лов на отстъпки - щом може да е различно, трайно и да носи спокойствие? За нас е от голямо значение, клиентите ни да пазаруват без стрес, защото хубавите неща в живота са дълготрайни, както цените в dm.”, споделят от dm България.

В свят като днешния спокойствието и времето ни са ограничени и когато имаме желание да се поглезим, трябва да го направим, както трябва. Спокойно, без да бързаме и с удоволствие. Прекрасните предложения от dm на дълготрайни цени са тук. За дълго.