Коледни звезди, гирлянди и красиви лампички - най-магичното време от годината е вече тук. Празниците идват при нас с обещание утре светът да бъде едно по-добро място. Но можем ли да превърнем чакането на Коледа в приятно занимание, с което да изненадаме любимите хора, а и самите нас?

Избирането на подаръци често се свързва с трескаво търсене на онзи идеален предмет, който със сигурност ще допадне на близките ни. Но истината е, че процесът може да се превърне в стресиращо изживяване, което да отнеме от празничното очарование. Ето защо подготвихме този наръчник за подаръци - гарантираме ви, че в него ще откриете точно онази красива находка, която ще се превърне в перфектния подарък. 

Непреходни и запомнящи се

Независимо дали искаме да изненадаме половинката, или да подарим радост на роднина, часовникът винаги е прекрасен избор. Разбира се, тук важен е стилът. Може да се спрете на изчистен модел в черен цвят или пък да последвате класическите линии и любимият на всички дами цвят розово злато.

Завладяващо ухание

Парфюмът е сред най-популярните идеи за подаръци и определено има защо. Подарявайки ухание, подаряваме красиви спомени. И тъй като сме в разгара на зимния сезон, съветът ни е да се спрете на отличаващи се аромати. Цитрусовите парфюми носят в себе си лека загадъчност и игриви нотки, докато флоралните аромати са за всички романтични натури, които никога не се отказват.

Красивите аксесоари винаги идват с много усмивки

Нейно величество Чантата - аксесоарът, който е абсолютно задължително за всяка дама. И този сезон на мода са удобните ранички, които играят ролята на идеална чанта за ежедневието. А ако сте в търсене на официален модел, то тогава черният цвят е абсолютно задължителен.

Време е за нови спортни постижения

Тази години ни доказа, че можем да спортуваме активно дори и у дома. А най-хубаво е, когато го правим с правилното облекло, което дава свобода на всяко движение. Спортният сутиен осигурява необходимия комфорт и при най-интензивните тренировки, а удобният клин е идеален както за упражнения, така и за дългите дни, които прекарваме у дома.

Синьо и черно

Всъщност цветът е без значение, когато става дума за обувки, нали? И все пак няма съмнение, че именно сега е моментът да бъдем смели в избора и сините боти са точното оръжие. А черните ботуши са класика за всеки повод и събитие през зимата.

Коса като коприна

Косата е най-мощният аксесоар на всяка жена и за щастие, има достатъчно уреди, които ни помагат да я поддържаме здрава. Независимо дали ще изберем иновативна маша за коса, или пък сешоар, който запазва естествената хидратация на косъма, косата ни ще ни бъде благодарна. 

Подарък от теб за теб

Точно така! Няма по-подходящо време да се поглезим с перфектния подарък, който сами сме избрали. И тъй като предстоят най-уютните празници, точно тогава пижамата се превръща в любимото ни облекло. А нощите се превръщат в магични с правилната нощница.

Във Fashion Days ни очакват купища предложения, които могат да се превърнат в желани подаръци за всеки. Удобството на онлайн пазаруването гарантира, че можем да открием точно това, което търсим, без да напускаме топлината на дома. 

А ако все още не сте решили какво да подарите тази Коледа, можете да откриете още интересни идеи в наръчника за подаръци на Fashion Days.

Тази година подаръците идват при нас и не се нуждаем от помощта на белобрадия старец, за да подарим усмивки на хората, които обичаме. Във Fashion Days ни очакват чудесни предложения за малки и големи.