В навечерието на Новата Година решихме да споделим с вас нашите най-искрени пожелания. Нашите вълшебни коледни елхички ще направят интересни предсказания за следващата година. Изберете тази, която най-много ви харесва!

 

Елхичка номер 1

През настъпващата Нова година не се страхувайте от промените. Смела промяна на прическата? Отлично! Да избягате за две седмици от града в горска хижа? Ние сме с вас! Следвайте своите желания и мечти!

Елхичка номер 2

Ние ви пожелаваме да избягате. Да избягате при близките за вас хора, при любимата работа, на великолепна изложба. Не пропускайте нито един момент и живейте на пълни обороти!

Елхичка номер 3

През Новата година ви пожелаваме да намерите нещо, което искате с цялата си душа. Нека това бъде ново хоби или колега, който току-що е дошъл във вашия отдел. Влюбете се в него и се отдайте на чувствата си без притеснения.

Елхичка номер 4

Дядо Коледа вече идва при вас с чувал, пълен с подаръци и възхитителни срещи за следващата година. Не забравяйте да отворите широко вратата. Даже хубавите неща и събития имат нужда от разрешение, за да влязат в живота ви.

Елхичка номер 5

До вас има човек, за когото вие и вашето щастие е по-важно от всичко друго на света. Благодарете, че го има в живота ви и никога повече не се чувствайте самотни!

Елхичка номер 6

През Новата година говорете повече и по-често с любимите хора. Знаем, че делата са по-важни от думите – и ние също вярваме в това. Но съгласете се, че сърдечна прегръдка и топли думи могат да помогнат и в най-трудните моменти.

Елхичка номер 7

Позволете на другите да бъдат себе си. Ако много обичате авокадо, а някой – не, това не е причина да се карате с него. Вие сте различни, но ви е добре заедно и това е най-важното.

Елхичка номер 8

Край вас има страшно много добри и мили хора. Усмихнете се на бабата, която стои отсреща и ви гледа строго, похвалете на глас хартиените снежинки, които е изрязал вашият племенник и ще се удивите с колко топлина ще ви отвърне светът.

Елхичка номер 9

Всичко, което е било в миналото – нека да си остане там. Смело погледнете към бъдещето и се опитайте да му намигнете: то ще се усмихне и ще ви подари една незабравима година.

Елхичка номер 10

Вярвайте в чудесата! Едно от тях вече кръжи край вас и ще ви връчи цял чувал, пълен с щастие. За благодарност, го почерпете с бонбонче.