Наличието на Марс и Венера в Лъв предвещава, че този месец ще бъде оживен! Ще разкриете най-доброто от себе си, а понякога и най-лошото! Енергиите, които са в Близнаци, ви насърчават да реализирате проектите си. С талантите и харизмата си печелите доверието на онези, които имат властта да ви помогнат. Именно като сте сигурни в себе си, вие вземате решения. Проблемите се въплъщават от Юпитер и Уран в Телец, които до 11-и се усилват от Меркурий. Тези енергии ви пречат да правите това, което искате, и това за съжаление може да разкрие вашите недостатъци. Можете да избегнете това. Как? Като се съобразявате с мнението на партньорите си, вместо да поставяте каруцата пред коня.

Ежедневието и развитието ви са подчинени на хора, които ви се струва, че са се ограничили. Лъвове, въпреки че това не ви устройва, ще трябва да се справяте с прагматични партньори. Така че вървете по техния път и пречките, които стоят на пътя ви, ще изчезнат. От финансова страна отново има борба! Ако се нуждаете от голяма сума, не я насилвайте. Открийте правилните аргументи и разчитайте на времето. Това ще бъде по-безопасно.

Съвет на месеца: Този месец сте успешни и това е наистина добре. В случай на раздразнение обаче запазете спокойствие и имиджът ви ще запази блясъка си.