Пред мен стоеше красива жена на 40 години с прекрасно направени гърди, уста и още доста корекции по лицето, които бяха не явни, но забележими. Силният мирис на парфюма й изпълни цялата ми стая. Тонът й беше изискващ и едновременно молещ: “Той иска само секс… а аз вече искам брак и деца, не мога да разбере къде греша? И как да докарам мъжът до брак? Защо при цялата ми красота и визия те не искат да се женят за мен?”

Гледайки тази жена се чудех как да започна. Обичам да съм честна с моите клиенти и вярвам, че точно за това те идват при мен. Но за всеки случай попитах: “Позволявате ли ми да съм честна и откровена с Вас?”

Тя ме погледна учудено и леко уплашено, но смело каза: “Да, затова съм тук.”

Имам един въпрос към вас: “Защо направихте всички тези корекции по тялото и лицето си? Защо не можете да приемете своята визия такава, каквато е?”

Тя ме погледна учудено и отговори с думи, които ме накараха да се замисля как да продължа. Тя каза: “Нищо не съм правила. Всичко това си е мое.”

Аз замълчах. Разбрах, че няма да е толкова лесно. Тя е свикнала да лъже себе си, другите и дори своя терапевт. Това вече е модел за нея.

Почувствах как и двете сме се напрегнали. Аз от нейната откровена лъжа, а тя от това, че разбира, че аз знам истината, но предпочитам да не задълбавам там.

Имам втори въпрос към Вас: “За какво Ви е мъж?”

Тя каза: “Наталия, аз съм на 40 години! Искам мъж и деца, не е ли нормално желание?” Видях как тя започва вече да се изнервя. И просто разбирах с цялата си същност как се чувстват мъжете до тази жена. Казахй честно: “Ако общувате с мъжете по същия начин, няма как някой да поиска да живее с Вас. Въпреки цялата тази красота и идеално направено тяло, мъжете искат да се чувстват отпуснати, обичани и желани от жената до себе си. Мъжете са живи същества и не искат да се чувстват използвани.

Обаче как Вие можете да им дадете любов, ако не обичате дори самата себе си? 

Нека да Ви кажа само 5 неща, които знам от мъжете и вие ще помислите колко от тях имате:

  1. Мъжът иска да се чувства себе си с жената. Той иска да може да говори каквото иска, да спи до обяд в неделя, да споделя своите чувства и притеснения, да бъде див в секса. Но всичко това е възможно само когато жената е отпусната и може да бъде себе си с него. Тогава нейната отпуснатост и лекота провокира и в него чувството, че си е у дома.
  2. Мъжът иска да има мотивация да прави подвизи. Ние жените се влюбваме в мъжете заради техните подвизи – и малки, и големи. Да ни закарат на почивка, да изхвърлят боклука, да се погрижат за детето. Колкото повече подвизи – толкова повече започваме да го обичаме. Мъжете ни обичат за това, че ние ги мотивираме, благодарим им и показваме, че истински се наслаждаваме на всичко, което те правят за нас. И тук се изисква много смирение и любов към тях.
  3. Мъжете оценяват жени, които оценяват себе си. Мъжът винаги усеща към каква жена как да подходи. Важно е да работиш върху това да се научиш да се цениш, с това ще работим в семинара ”Щастлива жена – Гейши-1”, който сега можеш да вземеш на промоция.
  4. Мъжете искат горещ секс – но не само ти да си гореща сама по себе си. Той иска да вижда, че точно той те прави огнена и желаеща. И затова “Сексология за жени” ще ти даде коренно нова представа за твоята сексуалналност и как да провокираш своя мъж.
  5. Мъжът иска да види, че се грижиш за него, че можеш да се грижиш за къща, за деца, че имаш добро семейство и приятели. Затова е важно да отработиш всички проблеми с родителите. С това ние ще работим отново в Гейши-1 – вземи го сега на промоция.”

Тя ме погледна и каза: “Май само в секса ме бива и то и без него ми е много хубаво и понякога той се чувства излишен. Аз постоянно му показвам как мога да се справя сама с всичко. Не умея да моля и да чакам. Нямам време за готвeне и никога не съм го запознавала с моето семейство.”

Очакваше ни дълго пътуване към самата нея. Обаче дори тези осъзнавания бяха огромна първа крачка към семейното щастие.

А ти готова ли си да работиш върху себе си или очакваш, че щастието трябва да се случи само?

За тези, които решават да спрат да чакат и да започнат да работят – добре дошли на Гейши-1, Сексология и Пробуждане на любовта.