Често си изправена пред дилема – да избереш качествен продукт за изкусителен тен или да си вземеш любимия подхранващ и хидратиращ био крем за тяло?

Вече няма нужда да се колебаеш, нито да трупаш безкрайни шишенца с природни масла! Продуктите на COCOSOLIS Organic предлагат едновременно бърз и дълготраен тен в съчетание с нежна грижа за кожата и косата с изцяло натурални съставки. Уникалното при Cocosolis Organic е специалната био формула, която съдържа 100% натурален микс от най-висококачествените сурови студено пресовани органични масла. Резултатът? Сияен тен и хидратирана копринено гладка кожа дори през най-горещите месеци!

COCOSOLIS Organic е единственият продукт на българския пазар, който е изцяло органичен и напълно безвреден за кожата. Серията Cocosolis Organic предлага 100% натурална грижа за лице, тяло и коса, съчетавайки полезните свойства на био маслата. Избери своя най-верен помощник това лято:

  • COCOSOLIS Suntan & Body Oil Coconut – 100% здравословен микс от висококачествени сурови студено пресовани био масла от кокос, жожоба, коноп, сладък бадем, авокадо и обогатен с натурален витамин Е. Може да се използва като олио за почерняване под слънцето и като овлажняващо и интензивно подхранващо масло всеки ден от годината.
  • COCOSOLIS Suntan & Body Oil Cacao – органично олио с божествено шоколадово ухание, което съчетава всички полезни съставки на COCOSOLIS Suntan & Body Oil Coconut със омекотяващото кожатасурово какаово масло. COCOSOLIS Suntan & Body Oil Cacao е най-добрият и полезен начин за добиване на така мечтания шоколадов тен и гладка, стегната кожа на плажа! Всеки ден може да се използва като похранващо масло или като маска за тяло и лице.

  • COCOSOLIS After Sun Оil – не забравяй да се погрижиш за кожата и след плажа! COCOSOLIS After Sun Оil можеш да използваш както за нежна грижа след излагане на слънце, така и като маска за лице. За твоята копринено гладка кожа ще се погрижи изцяло натуралният хидратиращ и възстановяващ комплекс от био масла – краставица, арган, кокос, лечебен невен, жожоба, какао, коноп, маслинов сквален, натурален витамин Е и нежно охлаждащо етерично масло от мента.
  • COCOSOLIS Hair Оil – био масло с тропически аромат на кокосово мляко, което предлага най-качествената натурална грижа за твоята коса! Използван на плажа и под слънчевите лъчи предпазва косата от изсушаване, като същевременно я подхранва в дълбочина. Студено пресованите био масла от кокос, коноп, маслина, жожоба, сладък бадем, камелия, арган, таману, натурален витамин Е не само ще предпазят косата ти от слънцето, но и ще стимулират нейния растеж и ще избегнеш така досадния цъфтеж.

Като всяка дама и ти много добре знаеш, че качествената грижа за кожата и косата се отплаща многократно след години. Довери се на натуралната формула на COCOSOLIS Organic и си подари най-здравословната и органична защита от слънцето! Био маслата са дар от природата, а продуктите на COCOSOLIS Organic – единствената 100% органична грижа за кадифено мека и приятно шоколадова кожа!

За повече информация посети сайта на COCOSOLIS Organic: http://cocosolis.com/bg/